Bada.

Jag har väl inget direkt att skriva..
Ska in till stan om en halvtimma, träffa Catta en snabbis och sen dra och bada med Elli. Sen ska jag hem med älskling igen och ut med Cash innan vi bestämmer oss ifall det är party ikväll eller inte.

I natt stod jag och gjorde tonfiskröra till Robin, Usch. Stanken försvinner ju aldrig!

Jag har inget mer att skriva, och jag har ingenting att göra tills dess att jag ska dra. Suck.

Vecka 29 (28+2)

Yesterday. typ en vecka sen.

Det har gått ett tag sen jag skrev, 5 dagar om jag inte tar fel..
I måndags hamnade jag och Robin i ett litet bråk, vill inte gå in på mer personliga detaljer än så, så jag sov hos Elli och hade en myskväll hos hennes mor,
tisdagen badade vi en snabbis innan jag åkte hem och var ute med Cashie och åkte sen tillbaka till stan för att reda ut mina problem med Robin, allt löste sig.
Han bjöd på middag på den finaste resturangen i stan och vi köpte en del babykläder, bilder kommer längre ner. Sen åkte vi hem och tog det lugnt.
Igår onsdag tog jag det lugnt större delen av dagen, men på eftermiddagen åkte jag in till stan och gick på festivalen med älskling, och tog ett glas alkoholfritt vitt vin. Sommar!
Vi såg också Markoolio live haha.
Idag har jag kollat på en serie jag börjat följa, hela dagen,
Älskling kommer hem snart med mat. Smaskens!

Jag hatar orange! Men den var söt..Älsklingens val.

Fint?


Vecka 28!

Nu går du in i graviditetens sista tredjedel
. Det är en spännande men också påfrestande tid, såväl psykiskt som fysiskt. En del kvinnor mår utmärkt under denna period, medan andra kan känna sig helt utmattade. Under dessa veckor kan du räkna med en viktuppgång på ca 4,5-5,5 kg, där barnet utgör ca 3-3,5 kg. Livmodern har under den senaste månaden växt ca 4cm och du kan känna ett tryck upp mot bröstkorgen. Detta kan ge en lätt obehagskänsla när de nedersta revbenen spänns ut.

Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt och vikten ca 1,2 kg. Det utvecklas och växer mycket snabbt nu. Lungorna är så pass färdigutvecklade att det klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas så skulle hon eller han ändå behöva hjälp med andningen. Hos flickor är blygdläppar fortfarande små och täcker inte klitoris men under de sista veckorna växer de samman alltmer. Fortsätt att prata med ditt barn för vid det här laget har det vant sig vid din röst. Den här sista tredjedelen av graviditeten kommer barnet framför allt att gå upp i vikt och enligt lag är barnet livsdugligt, vilket gör att det måste registreras om det föds.

Köpgalen!

Idag har vart en otroligt seg dag, inte gjort i princip något.
Suttit i timmar och kollat på olika internetsidor och verkligen drömt bort mig i bebiskläder.
Gud vad mycket man vill ha! Och det är ju så lätt att ta saker för flera tusen på avbetalning..
Usch jag vill vara rik!
Det är ju så mycket roligare nu sen man fick veta att det är en liten tjej i magen, då kan man kolla mer och inte bara köpa neutrala färger.
Inte för att jag är så värst konservativ av mig men ändå.
Älskling stoppar mig för fullt, han tycker vi ska vänta.
Jag vill köpa NUUU!

I morgon ska jag in till stan på bup och träffa Elli.
Inte varit inne på en vecka.
Det ska bli skönt med lite omväxling i tillvaron.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0