År 2012.

 
Jag och älskling firade två år. Skickade upp svävande hjärtan. Amy växte ur storlek 68, tre månader gammal. Vi köpte Amys gåstol. Det var riktigt kallt ute.
 

 

Amy badade på badhus första gången vilket var riktigt uppskattat! Robin köpte sin älskade cross och spenderade en hel del tid i garaget. Amy träffade ett annat barn för första gången, lilla Alice.
Amy fick sina första smakisar.. Och sin första allergiska reaktion. Willy föddes!
  

Robin fyllde år. Jag och Robin var i badhuset tillsammans med Amy för första gången. Började med LCHF, men det var inget för mig. Amy gungade för första gången, det var jättekul! Amy började bli för stor för liggdelen på vagnen.

 

Vi fick vår andra och tredje vagn, den hemska blommiga och trehjulingen. Amy lärde sig sitta. Vi var i Stockholm och träffade Nick och Charlie, det var första gången Amy fick träffa sin äldsta morbror. Dom två första tänderna sprack upp samtidigt. Vi fick reda på att Amy var allergisk både mot mjölkprotein och ägg. Vi skaffade oss vår första bil. Jag fixade till fisken på benet. Amy inviger nya kläder i storlek 86/92 sex månader gammal. Vi var och röntgade Amys hjärta men hålet var kvar.
 

 
 

Jag fyllde hela 19 år. Amy vände sig själv för första gången. Vi åkte ner till Värmland och träffade Karro, Peter och lilla Willy i ett par dagar. Superkul!
 

 

Amy fick sin första förkylning. Jag tog mig tid att skriva ner min förlossningsberättelse. Vi bytte vagn - igen. Robin tog sitt körkort. Vi var i Norrtälje och firade midsommar hos bästa pappa och Lena. Amy sa Mamma för första gången.
 


 

Vi tog en spontantripp till Gävle. Fikade och åkte hem. Amy badade utomhus för första gången, kallt men superkul! Jag var på krogen för första gången som myndig! På 9månaders dagen lärde sig Amy krypa, innan ålade hon sig fram i en jäkla fart. Hon lärde sig ställa sig upp mot saker.

 

Vi tog en impulsiv tripp ner till Värmland och hälsade på Karro och Peter. Väldigt kul! På vägen hem åkte vi förbi Karin, min farmors mamma. Tove kom och hälsade på från Stockholm! Amy har nio tänder nu och fler är på gång. Vi sköt några bollar på en drivning range. (Heter det så?) vi var på visning av vår nuvarande lägenhet och tackade ja direkt. Vi var hemma hos farfar och Ulla och firade farfars födelsedag.
Höll på och fixade mycket med håret. Höll mig mycket hemma, städade mest. Vi lärde känna Mona och Neo.


 
 
Amy fyllde ett år! Jag slutade äntligen amma. Vi umgicks mycket med Mona och Neo och promenerade en hel del med dom. Vi fick reda på att Amy är hundallergisk. Karro och Willy hälsade på i Sala och gratulerade Amy.Promenerade fortfarande mycket med Mona och Neo. Började packa. Amy tog sina första steg. Jag shoppade rätt mycket.
 

Vi flyttade äntligen in till sala. Packade upp och kom i ordning. Spenderade två ljuvliga veckor i Thailand. Var magsjuka. Amy har börjat gå rätt mycket. Speciellt om man håller henne i ena handen.
 
 Friska och återhämtade!

Hej på er! I morse vaknade vi friska hela bunten. Så grymt jäkla skönt! Har dock vart slöa men det är ju en annan femma. Vi har fortfarande inte ställt om oss till sverigetid, eftersom vi mest sov när vi var sjuka men men.
Har sett på en hel del filmer dom här dagarna. Bott i soffan.

Tvättstugan är bajs. Vi har fortfarande inte tvättat sen vi flyttade in och det börjar bli panik nu. Amy lyckades spy ner mitt täcke och kudde dessutom, så jag har snott Robins duntäcke och han får sova med en filt stackarn. Vår tvättstuga har vart under renovering sen i oktober och vi är hänvisade till ett annat hus en evighet bort, och två gånger har Robin vart och försökt komma in i varje dörr som finns i det huset och provat alla nycklar vi har, men vi kommer verkligen inte in! Jäkla piss! Jag vill ha en kudde och rena kläder! Få bort all magsjuka..


Gissa vem som har bestämt sig för att lära sig gå förresten? Världens duktigaste tjej! Hon tog ju några stapplande steg för någon månad sen, men sen vi kom hem verkar hon verkligen ha bestämt sig! Hon kämpar och kämpar, när hon landar på rumpan reser hon sig igen och fortsätter försöka. Det är fortfarande lite ostadigt men nu är det verkligen inte lång tid kvar tills hon springer. Det syns verkligen på henne att hon vill nu och hon blir så stolt att hon inte vet var hon ska ta vägen när man berömmer henne! Snuttan!

I morgon ska jag göra ett ryck här hemma, innan jag drar ner på stan, fikar med Timmy och Bea och fixar skumpa till kvällen. Senare kommer dom hem till oss och firar lite. Trevlans!

Nä nu ska jag försöka sova lite. Amy lär ju vilja ta morgon vid tre i morgon igen eftersom hon somnade typ vid fem. Suck.
Nattinatt!

Bild från igår. Trötta tjejer.

Magsjuk.

Som jag trodde. Magsjukan har drabbat oss alla tre. Amy har dock inte spytt sen igår vi lunch och det börjar bli lite lite bättre för mig och Robin med. Därav har jag inget intressant att skriva.
Uppdaterar när jag blivit bättre.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0