Onsdag.

Jag ligger i sängen och ska snart sova. Snart..
Idag var jag och Amy inne i stan. Vi handlade lite kläder (till henne självfallet) och sen var vi hemma hos Catta en stund innan det var dags för BVC. Jäklar vad hon har blivit STOR. Nu väger hon 8800 gram och är 66.4 cm lång. Storlek 74 i kläder. 74 HALLÅÅÅ!! Det är liksom 6-9 månader.. Hon är 4,5 månad! Var tusan är stoppknappen?!
Iallafall, nästa gång vi ska dit, den 20 mars är det dags för 5månadersvaccinationen.. Usch, jag vill verkligen inte!

I morgon blir det nog bara till att vara hemma och ta det lugnt. Jag skulle ju egentligen börja med LCHF då men jag kom på när affären hade stängt att det verkligen inte finns något att äta till frukost då, så nu jäklar ska jag skriva ett matschema och sen börjar jag på måndag. Känns faktiskt bättre att inleda allt på en ny och fräsch vecka.

Måste bara säga tummen upp för den nya bloggappen också. Har verkligen längtat efter att kunna se bloggstatistiken utan att behöva krångla till det med att behöva gå in via safari. Telefonnörd som man är!
Nä nu avslutar jag med bilder på Amy i sin fina nya klänning! Puss på er!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2665323/images/2012/pic_191834819.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2665323/images/2012/pic_191834853.jpg" class="image">

Tisdag kväll.

Så har den här dagen passerat också. Pappa som jag trodde skulle komma mellan 12 och 13 kom vid fyra och det var underbart att äntligen få träffa honom igen! Dock var Amy livrädd för honom och vart helt hysterisk så fort hon såg honom.. Det var inte så kul för han ville ju gulla med henne.. Tycker lite synd om honom men det är ju inget personligt utan en fas hon kommit in i antar jag.. Hon är väldigt mammig och pappig. Lilla snuttan..

Nu ligger vi och ska sova, i morgon är det BVC-dags. Det var länge sen vi var där nu..
Och det verkar som att det går att kommentera nu, för jag fick en kommentar från mamaizon på förra inlägget (weehoo!)
Så nu ber jag er igen om lite respons här; berätta vem ni är, vad ni vill läsa om och vad jag kan förbättra! Länka gärna till eran blogg också så att jag har något kul att läsa jag med!
Trevlig kväll på er där ute!

Tisdag!

Inatt ville Amy upp Kvart i fyra. Det ville inte jag så jag låg och sjöng i sömnen till halv fem. Sen insåg jag att det inte funkade så då fick hon åka vagn till kvart över fem ungefär. Sen funkade sängen igen..
Upp halv åtta och sen sov vi mellan nio och elva. Skönt!

Nu sitter vi och väntar på att min käre far ska komma. Skulle chansa på att han kommer runt ett. Amy har en Harley Davidson dagen till ära. Så får vi se om min bror Nick följer med hit.

I morgon ska vi lämna över nycklarna till den andra lägenheten, så det kommer bli en låååååång kväll, då den inte är städad ännu..

Kära svärmor berättade att det inte gick att kommentera min blogg, att det inte kommer upp någon kommentarsruta. Inte konstigt att jag inte får någon respons ;-) Vad är felet? Om någon har förslag på hur tusan jag ska fixa det utan att sabba hela min design så kan du väl snälla snälla maila mig på mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">mailto:trz@live.se">trz@live.se

Jag kanske skriver mer senare. Har inget direkt att säga nu. Ha en fin dag! :)

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0