Tisdagskväll.

Hallå! Nu är det kväll och jag ska strax sova. Amy sover redan och Robin ligger och kollar på en värdelös krokodilfilm. Otroligt coolt. Han är sällan vaken efter tio.
Köpte en ny hängselkjol till Amy idag, i storlek 74(!) den är lite stor fortfarande, men det är otroligt hur hon växer!
I morgon ska jag vara hemma och mysa med min plutt. Försöka ta mig tid till att städa och kanske ta mig en promenad.. Ja vi får se! Nu ska jag sova. Är aptrött efter att ha vaknat fem i morse.
Sov gott !

Måste bara skriva av mig.

Det blev Inge Stockholm igår. Fick inte tag på Nick, och det kändes dumt att åka dit och sen bara stå där som en idiot. Gud vad jag börjar tröttna på hela mänskligheten. Jag vet inte vad jag gör för fel. Men jag har tappat alla vänner som jag har haft. Antar att det år en del i att vara mamma.. Det är aldrig någonsin någon som hör av sig till mig, aldrig någon som vill umgås. Jag får höra av mig, tjata och böna och be. Ibland får jag muta. Hur kul känns det liksom? Borde jag kanske inse att dom inte vill vara vänner längre, för jag tycker att vänner ska ha ett ömsesidigt intresse av att ses. Nä nu ska jag sluta tjata på folk. Vill någon mig något får dom höra av sig. Vet att jag provat det förut och då har det gått ett par veckor och sen hör jag ändå av mig för att jag känner mig ensam. Men den här gången ska jag hålla mig bättre. Sådetså. Jag tänker inte försöka köpa vänner.
I dag ska in till Sala och handla Robins present. Känns bra att vara ute i god tid. Det gäller bara att hitta ett bra gömställe också. Det blir tråkigt att gå runt i affärer själv, men men. Det får bli som det blir.
Ni läsare får ha en bra dag iallafall! Kram.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0