Lördag.

Hej gott folk!
Så var lördagen slut. Ligger nerbäddad bredvid My sleeping beuty. Mysfaktor!
Earth hour pågår så hela lägenheten är nedsläckt. Ja förutom datorn som Robin sitter vid och min telefon.

Dagen då.. Det har inte hänt så mycket. Amy har lekt ganska mycket med sina leksaker på golvet och Robin var ute i skogen och körde enduro. Sen tog jag en tupplur på soffan, jag var helt slut!
Värsta lyx att få sova mitt på blanka dan utan att Amy också sover. Mrr!
Vi gick också med i postkodlotteriet så nu är vi ännu mer svensson!

Nu ska jag få lite efterlängtad massage av min gubbe så vi hörs i möra!
Då avgörs tävlingen också!
Passa på nu!
Puss

Fredagsmyyyyys!

Eller inte. Det är svårt att få till något fredagsmys här, när man går och lägger sig 8, men det får väl gå ändå!

Det har vart en helt okej dag faktiskt! Vi gick upp vid åtta, och tog det lungt. Sen sov Amy mellan halv elva och ett. Och tjugo över ett kom Robin hem! Han spenderade lite tid i garaget, kollade på Big Brother med mig och var allmänt fin!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt..

Här är en blandning av Amybilder, dagens svullna öga och Amys tillväxtkurva!
Puss på er!

Torsdag!

Hej.
Ännu en otroligt tuff natt har passerat. Jag fick sova typ 1.5 timma. Jag bokstavligen bölade som ett barn när Robin skulle åka till jobbet, för jag förstod verkligen inte hur tusan jag skulle orka ta hand om Amy när jag var så trött att jag knappt kunde stå på benen. Men det visade sig att Amy var lika trött som jag för strax efter sju gick vi och la oss och sov till 11 (!!!!)
Välbehövligt måste jag säga!

Sen gjorde vi typ ingenting på hela dagen, Amy åt lite köttfärssås, vilket inte alls var kul trots glada hejarop från mitt hål. Hon har också lärt sig stå på tå i gåstolen, och det är ju jättekul för då är det mycket lättare att dunka huvudet i alla leksaker (??) knasfia!

Sen kom Robin hem och tog ut Amy på en långpromenad så jag fick duscha och fixa naglarna. Lovely!
Två Big Brotheravsnitt senare ligger jag nu här i sängen och ska sova i tid. Det säger jag i och för sig typ varje kväll och sen lägger jag bort mobilen vid tolv iallafall. Men jag orkar inte med ännu en morgon som startar i tårar så jag måste skärpa mig.

Tyvärr har jag inte knäppt ett foto på hela dagen så ni får en gammal bild på en ganska så mycket mindre Amy. Här är hon två veckor och sover hos min älskade lillebror Pelle!
Puss på er!

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0