Torsdag.

Tänker inte bjuda på något längre blogginlägg nu.
Vi har haft det toppen hos Karro och Peter. Ljuvliga människor!
Det är otroligt skönt att vara hemma efter alla förseningar. Borta bra men hemma bäst. Underbart att träffa gubben också!
Vi har ätit lite tacos och tagit det lugnt, och nu ska jag försöka få Amy att somna.
En jäkla dialekt har jag dratt på mig också! Haha så typiskt mig.

På väg hem.

Yes, nu är vi på väg hem igen då! Amy skrek och var missnöjd hela vägen mellan Torsby och Karlstad. Jag skällde ut en kvinna. Ja, även jag kan bli förbannad. När hon suttit och stirrat på mig KONSTANT i över en timma, var det inte så kul längre. Jag erbjöd henne att ta en bild istället. Hon valde att fortsätta stirra tills vi gick av.

När vi klev av tåget spöregnade det och vårt nästa tåg var 40 minuter sent. Kul att sj inte ens klarar av lite vatten. Nu är vi på tåget iallafall och Amy somnade ganska direkt.
Aargh, nu vill jag hem till min göbbe! Bajs på förseningar! Antagligen får vi vänta 1,5 timme i Katrineholm på nästa tåg. Blä!

Onsdag.

Tjenare!
Idag har vi vart i Karlstad hela dagen. Vi åkte med bussen redan halv åtta. Fikade i Torsby centrum innan vi tog tåget vid halv tolv nånting. Efter ett sjukhusbesök gick vi och åt på kebabhouse. Utsvultna men glada i hågen!
Sen gick vi runt i lite affärer och tittade. Den enda som shoppade var Peter.
Amy var ljuvlig hela dagen, tror aldrig hon vart så snäll som hon var hela dagen idag.
Sen tog vi tåget därifrån vid åtta och var tillbaka i Torsby vid tio typ. Efter mycket om och men fick vi in allt i bilen, dvs fyra vuxna, två barn i bilbarnstolar, en enorm sittvagn, en hård liggdel, ett barnvagnschassi och tre pizzor. Behöver jag säga att det var trångt?

Nu ligger vi iallafall i sängen efter lite kvällsmat och ska snart sova.
I morgon åker vi hem till min älskade karl. Hoppas verkligen Amy är lika duktig då som hon var idag, men en sån jäkla tur har man väl aldrig!

Nä nu ska jag avrunda babblet. Pussochhej!

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0