Sjuk söndag.

Hejsan.
Idag har jag vart lite sjuk, med feber och ont i halsen. Inte trevligt.
Amy har haft ont i munnen och är hård i magen. Så kan det gå.

Det har inte blivit så mycket gjort idag. Vi har rensat ut några kartonger från källaren och jag har slängt ut lite annonser. Robin var ute med Amy i över en timma så jag skulle få vila mitt sjuka jag lite. Vilket jag självklart också gjorde - framför symaskinen. 9 symaskinsnålar tog jag sönder och jag är nästan färdig.. Typ. För er som undrar håller jag på att pimpa Amys fåtölj, och så fort jag gjort färdigt allt som ska sys får ni lite före och efterbilder. Men jag tror det blir riktigt bra, trots att jag ångrar färgvalet nu i efterhand. Eventuellt målar jag om igen..

Tillbringade kvällen med att röja lite här hemma. Skönt att kunna låta Amy härja fritt utan att behöva passa på att hon inte äter grus i hallen och sånt. Tittade också på X-factor med Boo. Håller tummarna hårt för Benny, Kristin, Kristin, Awa och Malkolm! Något säger mig att jag kommer hata det programmet om ett tag. Alla mina 5 favoriter kan ju omöjligt vinna?! Men Benny och Awa borde ju verkligen stå i final! (och vinna båda två!)

Annars har det vart en softarhelg. Jag har varken motionerat igår eller idag, så det drar jag igång med i morgon igen. Kanske inte lika hårt och svettigt som tidigare i veckan om jag är sjuk, men jag måste hålla igång så jag inte går upp dom 3 KILO JAG GÅTT NER sista veckan!!
Jag får alltid ett litet viktras när jag drar igång träningen. Sen står allt still tills jag lägger av. Men jag tänkte kolla vad som händer om jag inte lägger av?
I morgon börjar vardagen igen. Kalorierna ska räknas och powerwalkarna ska powerwalkas.
MOVE THAT FAT!

Har verkligen tröttnat på att känna mig - och se ut som en - fet kossa. Nu vill jag baske mig slimma till mig på riktigt!

När alla vännerna försvann.

Intressant hur livet vänder ibland. Innan jag vart gravid hade jag rätt så många vänner. Inte så många jättenära, utan mer den typen man kunde dra ut och festa med, hänga på stan med och ja, ni fattar. Kompisar liksom.

Sen vart jag gravid och hade fortfarande kvar kompisarna. så länge jag hörde av mig och övertalade dom att göra något med mig. Men ändå var allt annorlunda, som om graviditeten smittade. En efter en slutade dom hälsa på stan.

Sen vart jag höggravid och började få något mess ibland. Den ständiga frågan om jag fött ännu. Folk vart nyfikna.

Sen föddes vår vackra Amy och ALLA ville träffa mig! Första gången jag var i centrum med Amy samlades det en liten folkmassa för att titta på henne.
Sen var jag inte spännande mer.

Människorna jag kallade för vänner tittade inte åt mitt håll, hälsade inte, brydde sig inte.
Rensade vännerlistan på facebook. 400 "vänner" rykte. Inte en enda frågade varför.

Nu har jag en vän kvar. Även om hon blir allt upptagnare med sitt liv och vi är på lite olika plan i livet finns hon ändå. Hon är som en syster. Hon finns alltid trots att vi inte hörs varje dag.
Och så har jag min bror. Vi är på väldigt olika plan i livet men han finns och ställer upp. Och bor i samma stad.

Sen är det rätt tomt. Jag bojkottade dessa mammagrupper. Orkar inte sitta i grupp och jämföra barn, kalla Amy för "Hen" vägra rosa och klänningar på tjejer och vara livrädd för socker. För det blir typ så.

Jag ångrar inte Amy för en sekund. Hon är mitt hjärta och min ögonsten. Men det blir lätt väldigt ensamt. Men det är så sjukt svårt att hitta någon som är på samma plan som jag. Någon som fattar att man kan bli så sjukt less på hela altet och vilja gömma sig under täcket en vecka, utan att ringa soc.. Typ.

Att få barn är en stor prövning. Man märker så väl vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara var statister i livet en stund. Vilka som bara är nyfikna snokare och vilka som inte bryr sig alls.
Dom flesta bryr sig inte alls.

Ursäkta trist inlägg. Var bara tvungen att spy lite.

Kindtänder.

Idag är det gnälligt, inte bara från mig som är sjuk med feber och halsont utan också från Amy. Två kindtänder sprack igenom för någon vecka sen, och det hände utan att vi märkte något. Nu, idag, över en vecka senare, har hon ont i munnen, dregglar massor och har tuggat på en tandborste massor. Bitleksaker är ju inte alls lika bra som en hederlig tandborste alltså!
Så jag tror nästan nya tänder är på väg upp. Hur många tänder ska en unge på 11.5 månad ha? Amy har liksom 10 och antagligen nya på ingång. Hmm!

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0