Today is the day before tomorrow.

Nu har trollet sovit fem nätter i sin säng, utan några problem. Jag är stolt som en tupp!
Hon börjar bli så stor, pratar massor och kan räkna till fem. Tänk att hon snart fyller 2!

Skolan har dragit igång, och jag är missnöjd. Tydligen kan man inte tenta av ämnen man redan gjort och kan. Jag är fast i tre år. Värdelöst och massa bortkastad tid. Ska försöka begära förflyttning till komvux.

Här om dagen vart det lite impulsivt och vi bokade en sista minuten till solen. Så tidigt i morgon bitti drar vi. Amy ska stanna hemma med farmor, jag är jättenervös! Nu har hon ju visserligen världens bästa farmor men det gör ändå rätt ont i mammahjärtat.

Nåväl, nu är väskan packad iallafall. Enligt Amy. Loggar in här sen och bjuder på en liten bildbomb.

I egen säng.

Gissa vem som självmant ville sova i sin egen säng ikväll? Och sover gör hon fortfarande, nu över 4 timmar senare. Stolt mamma!

Sista tiden.

Om man kanske skulle ta och uppdatera lite här kanske. Sista tiden har kantats med party typ. Har vart ovanligt mycket utgångar faktiskt. Så nu får jag ta och lugna mig lite så foten kan få en chans att läka. Jag som inte ens får stödja på den har gått bananas, dansat och hoppat som en dåre på foten. Men men, man lever bara en gång, right?
 
Jag har fotat en hel del också, och blivit fotad. Hunnit med en sväng till Norrtälje har jag gjort också. Hängt massa med Elli och Elina sista dagarna också. Utgång, filmkväll, ja you name it. Och Amy har tillbringat lite tid med sin farmor.
 
Helt okej avslut på sommaren med andra ord. För i morgon börjar ju verkligeheten igen, skola alltså.
Blir skönt att ha något att göra om dagarna igen, men ändå lite trist att vi nu går mot mörkare tider.
 
En osorterad bildbomb kommer här, på dom sista två veckorna.
Pussar.
 
Och så lite galna partybilder såklart.
 

 
 
 

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0