Torsdag.

Nu var det ett par dagar sen jag skrev, är som sagt lite kaos i livet nu.. Men det börjar sakta men säkert ordna upp sig.. För tillfället.
Vet inte riktigt vad jag gjort om dagarna sen sist jag skrev..

I tisdags var jag med Mona och Neo, shoppade lite, fikade och handlade mat.. Mycket mycket trevligt! Hann också med att färga håret så nu har jag en väldigt röd utväxt.

Igår var jag med Timmy och Bea och fikade en stund innan vi hämtade Amy, gick till jysk och så. Åt på sibylla gjorde vi också. Sen gick Amy nästan hela vägen hem från stan själv. Gud så stor hon blivit!

Idag vaknade jag och gick upp i köket, där Robin var med Amy. Möts av ett "Hej mamma!" Amys första tvåordsmening! Hon börjar bli så stor.

Idag liksom igår var det lite dramatiskt avsked på dagis. Amy grät så fort hon såg dagis och klamrade sig fast runt min hals och stora tårar rullade nedför kinderna. Hon vägrade släppa overallen och ville följa med mig hem igen. Personalen fick slita henne ur min famn och hon skrek mamma efter mig när jag gick.. Då slets mammahjärtat i många bitar kan jag lova..
Sen var det tydligen en hel del gråt ända tills dom gick ut. Igår sprang dom ekebyloppet och idag matade dom fåglar i parken. Många är sjuka så det är en rätt liten grupp nu vilket jag tycker är rätt skönt när dagarna börjar som den här.

Var hem en sväng, åt lite och möblerade om lite. Bytte plats på tavlor och så.
Sen gick jag iallafall ner på stan, träffade Elisabeth som köpte ett par jeans och ett par galonbyxor till Amy. En sväng till arbetsförmedlingen och sen hämtades Amy. Vi gick hem och la Amy för att sova middag.
När hon sovit hjälpte Elisabeth till att städa lite i kaoset som var. Kul med teamwork.
Efter städ och mathandling sa vi Hejdå och gick hem.

Robin var hemma och vi lagade middag och nattade Amy. Sen kollade vi på en halv film och tog det lugnt.
Nu ska jag sova, är så grymt trött. Har nickat till många gånger idag.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0