Torsdag!

Full rulle idag med!
I förmiddags kom en tjej och köpte lite kläder av mig, strax där efter gick vi ut, mötte upp timmy och Bea och åkte till Västerås. Vi var bland annat på ikea där jag fick med mig lite hyllor och en taklampa till Amys rum och lite annat smått och gott. Hade lite svårt att få med mig allt sen så jag fick bli kreativ och binda fast två hyllor på vagnen.
Sen åkte vi buss hela vägen hem.
Amy däckade typ på en gång och jag och Robin tittade på fråga Olle.
Nu är jag riktigt jäkla aptrött så nu ska jag sova.
I morgon tänker jag bara ta det lugnt, har vart så mycket hela veckan nu att jag måste pusta ut lite.

En lila pinnstol!

Föll för den direkt när jag såg den. Tänkte ha den som den är, i Amys rum, men nu är jag ändå lite sugen på att måla om den. Men det är ett projekt som får vänta!
Älskar när man kan hitta fina saker för småpengar!

Onsdag!

Det vart visst en heldag idag igen!
Träffade upp Mona vid tio i äckelvädret. Gick till öppna förskolan, där vi var helt ensamma. Inga andra barn var där utan det var vi och personalen. Kändes inte som något för mig, men Mona gillade det, och skulle det vara några fler barn där kanske det skulle vara roligare, who knows.

Sen gick vi till Johansons och lunchade. Amy har blivit så stor att hon får en egen maträtt från menyn, det är ju lite kul. Vi introducerade majs för Neo och det var populärt!

Efter lite tittande i affärer tog vi en promenad så barnen fick sova, gick förbi strömsbacka och fyndade en grej som ni får se senare. Efter en vända på Ica gick vi hem till mig en sväng. Men ungarna var trötta och griniga så det vart inte långvarigt. Istället gick vi och gungade lite i lekparken innan Robin slutade, vi mötte upp honom och vinkade Hejdå till Mona och Neo.

Nu - en måltid och lite bus senare är det dags för lite sömn för prinsessan.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0