Bruten fot och ensamhet.

Puh!
Mycket har hänt på sista tiden, men ändå egentligen inte. Har jobbat, jobbat och jobbat. I torsdags var jag ute i typ en timma på Berras med Elli, i fredags körde vi en helkväll på stattfestivalen jag Elli och Fanny, och igår var det statt igen med Fanny. Gårdagen vart dock inte speciellt lyckad.. Hade mina underbara Jeffrey Campbells på mig, och blev puttad ner från ett trappsteg. Alla jag kände var borta och jag fick kräla till ett bord. Där satt jag med en turk som försökte ragga på mig som inte förstod vad jag sa när jag pekade på Fanny och sa "hämta henne" eller att han borde dra för att jag inte är intresserad. Och det var inte direkt så att jag kunde gå iväg heller.
Efter en smärre evighet fick jag tag i en människa jag pratat kort med tidigare på kvällen, hon lyckades få av mig skon och hjälpa mig några meter innan ordningsvakterna fick syn på mig och kunde få ut mig därifrån. Faaaaan vad ont det gjorde. Fick sitta i entrén med en ordningsvakt som undersökte min fot och alla möjliga kom och trodde dom visste vad felet var. Hörde ett par kommentarer om att "jag har spelat fotboll så jag är expert på fötter, du har bara sträckt dig." Så här såg foten ut.
 
 
 
Efter en timma kom sjuktransporten och jag fick ensam åka iväg till akuten. Var jättejobbigt då jag inte kunde stödja eller röra foten alls, och chauffören inte hittade några kryckor eller rullstol. Efter en evighet klämde dom på foten och hade sig, och sen ville dom lägga in mig i väntan på att röntgen skulle öppna. var dock inte så sugen på det då min mobil var döende, och så vidare. Så jag åkte hem, halvsov i två timmar och sen tog med mig Elisabeth och åkte tillbaka.
Foten var bruten och dom gipsade. Så nu är jag sjukskriven och ska ha gips i minst 6 veckor. Hallelujah?
 
 
Kvällen har spenderats i soffan. Kan inte göra så mycket.. har äntligen lyckats slänga in lax och rösti i ugnen, är gaaaalet hungrig. Så.. nu när jag ändå bara sitter i soffan så får ni räkna med fler blogginlägg.
 

Nu längtar jag mest efter att Robin och Amy ska komma hem, dom åkte iväg till Amys farmor i torsdags, och nu har bilen gått sönder så dom tar sig inte hem. Får se vad dom säger på verkstaden i morgon. Är så sjukt rastlös, det är kaos här hemma, idag hade jag planerat en lång städdag och tvätt i morgon, och jobb i morgon kväll. Nu ligger jag där jag ligger och har panik över röran. Hoppas den värsta smärtan lägger sig snart så jag iallafall kan sätta ner gipset i golvet när jag går utan att böla.
 
Förresten, igår ringde Amy och sa "älskar dig mamma" åh min lilla skruttunge, vad jag saknar henne!

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0