En dans på logen.

Godkväll fina läsare.
Sist jag skrev var i onsdags kväll, då jag var trött efter en tuff dag på jobbet.
Morgonen efter fick vi ett infall.. Vi åkte till Norrland. Vi skulle ju egentligen åkt typ.. idag. Men ja, det vart lite tidigare. (Sorry Mona!)
Vi bilade upp, det tog strax över 8 timmar. Robin har ju en tendens att köra lite galet. Var lite nervös över bilresan innan. Men Amy var hur duktig som helst! Enda gången hon tyckte det var jobbigt var när vi tagit en paus typ för att äta och så, och sen skulle in i bilen igen. Men annars var hon glad hela vägen. Det kan ju bero på att favoriten Jennie satt med henne i baksätet hela vägen.
Nåväl, vi kom fram på kvällen, och åkte till Robins vänner.
Hände inte så mycket den kvällen..
 
igår hände det väl inte heller så mycket direkt. Amy hoppade studsmatta, och vi satt och pratade en hel del. Trevliga människor här uppe vettni. Grillade till middag.
 
Idag däremot har det hänt lite mer. Vi har vart på festival inne i Skellefteå. Där fanns bland annat massa karuseller, lotter och stånd. Amy fick en drös med godsedjur vi vann åt henne. Efter festivalen åt vi mat på robins favorithak - krysset. Sen sprang jag in en snabbis på hm och köpte ett par nya jeans och ett linne. Kom på att det kanske hade vart bra att ta med sig mer än ett par långbyxor till dessa myggtäta skogar. (Satan vad mycket mygg!) Vi åkte också gokart. Det gick jättebra tills jag kände högersidan av gokarten lyfta en decimeter ifrån asfalten mitt i en skarp kurva. Då vart jag lite rädd och trodde jag skulle krascha. men jag överlevde och gjorde inte bort mig totalt iallafall. Sen åkte vi tillbaka till campingen vid åtta. För ja, vi bor på en camping. Full med husvagnar och utan egna toaletter. Känner mig riktigt svensson. I skrivande stund är det dans på logen här. Ni vet med dansbandsmusik och hela köret. Riktigt idylliskt alá sunes sommar typ.
 
jaja, dags att sova antar jag. I morgon ska vi fara till haparanda, och eventuellt gå till Finland. Yes ni läste rätt. Gå.
 
Godnatt och puss på er!
Lite bilder också såklart!
 
 

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0