tisdag.

försökte blogga igår men det ville inte. helgen var iallafall precis lika spännande som planerat. vi matade fåglar, hängde i lekparken och tvättade.


håller på att sticka en mössa. nu är den halvfärdig, och jag känner att jag verkligen rockar den!
igår kväll kröp Amy upp i min famn och somnade. lilla snutt.


idag när jag borstade amys hår insåg jag att jäklar var långt det blivit!idag hade Amy bestämt att hon skulle ha sin söta teletubbieoverall hon fått av sin farbror. så jag satte på henne ett par långkalsonger och en fläckig tröja under. för det skulle ju ändå inte synas. när vi kom till dagis skulle hon absolut inte ha den overallen inne, och jag inser hur gräsligt illa det matchade också. nog för att det kanske inte spelar så stor roll på barn, men sånt kan verkligen störa mig.

Elli hade fått ett presentkort på stans riktiga tantbutik för länge sen. vi var inne där idag och köpte en tröja till mig. hon är ju så himla kräsen, och tröjan jag köpte var det enda plagget i hela butiken jag ens ville ta i. men jag blev nöjd med min stickade tröja iallafall.
fyndade också lite välbehövliga underkläder på rea och två billiga nagellack jag tyckte att jag behövde. och sen köpte Elli en blus till mig, och ska få en jag köpte för länge sen men som bara legat i min byrålåda sen dess. känns som ett bra byte.

sitter nu i soffan och myser med dotter. ska strax laga mat.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0