önskelista inför jul.

det är så lätt att sitta och drömma sig iväg på saker till sig själv när man sitter och kikar efter julklappar till andra.
så här kommer min önskelista.
birkeland sängstomme från Ikea 160cm.
vit skål i bambu, också från Ikea.
hög kandelaber man kan ha på golvet utan att bränna barnfingrar.
hemnes byrå från Ikea.
bidrag till körkort.
en svart gjutgärnsgryta från Gense Le Gourmet.
det sistnämnda har jag spanat på länge, men vart för snål för, egentligen spelar inte märket någon roll, men det är av en sån här modell jag vill ha.. tycker dom som har knoppar som handtag är så sjukt fula haha. fast egentligen har jag spanat på allt länge.. jaja, dags för sängen. puss.

Amy målar.

kvällen spenderades med att Amy målade, vi sålde en fåtölj, jag bråkade lite med ett av mina försäkringsbolag och lagade fläskfilé och potatisgratäng till middag.
så ni vet. haha.

ont i magen.

i morse när jag vaknade var jag inte på något bra humör.jag lyckades sova alldeles för lite och vaknade med sjukt ont i magen. Dessutom fans det bara två droppar juice kvar, och jag avskyr att dricka vatten till frukost. trotsade allt och åkte till jobbet. tog dock evigheter innan jag lyckades få igång moppen. den är liksom min räddning, jag kan inte jobba utan den, för då tar jag mig inte runt till alla. att cykla med.min.fot är ju som bevisat ingen bra idé.

dagen.gick ändå riktigt bra, trots det konstanta magontet och jag var klar 1.5 timma för tidigt. efter jobbet var jag på möte.med kommunal och skrev in mig i facket och akassan. vilket nog var på tiden.

kom precis hem till lugnet, Amy sover fortfarande middag men lär nog vakna snart. saknar min gullunge, har inte träffat henne sen igår eftermiddag eftersom jag jobbade kväll igår och åkte innan hon vaknade i morse.

visst skriver jag störande förresten? hatar att läsa igenom det jag skrivit när det inte är stora bokstäver i början av nya meningar och blir punkt istället för mellanslag. men jag hittar inte inställningarna för att få bort det. bajs.
en bild har jag lyckats ta idag med. på mycket trötta mig.♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0