Helg.


hej på er. så här har det sett ut sen jag skrev sist. har sytt en jäkla massa. den gula tröjan beställde Amy själv. idag var vi i lekparken. vi plockade blommor, matade tusentals fåglar och myste massa i soffan. en riktigt härlig dag. puss!

torsdag.

vet ni vad? appen funkar igen! så nu ska ni få lite pics!
ja, en härlig mix av bilder sen förra updaten. undra när blogglusten ska komma tillbaka. är förövrigt tvärförkyld, och har pissigt järnvärde igen, så jag fungerar inte så bra just nu.
Amy var hos doktorn idag, och var så sjukt duktig att jag blev helt stolt. hon som var livrädd för doktorn. äntligen fick vi träffa en lite pedagogisk människa och inte nån gubbe som ba "håll fast henne så kör vi fort" som sist. kändes fint.

Amy har hjälpt sin pappa att mecka en hel del, och snart är dom färdiga med crossen.. som tar upp typ hela vardagsrummet.
snart flyttar vi förresten. Tjoho! nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar frisk.
puss

Indy Dress

Hej på er. har tänkt att uppdatera massor med gånger, men appen vill inte funka, och då blir det så omständigt. Nåväl. Tänkte inte uppdatera nu heller haha. Tänkte bara kika in och säga hej. Ge en förklaring till min tystnad. Fast tyst är det från er med, trots att ni är en del som är inne och läser varje dag. 
Klickade precis hem en klänning by the way. Lite lagom somrig sådär. Har av någon anledning fastnat för gult. Det är nog Amys fel. Hon gillar gult. Knasiga unge. Jag som inte ens brukar känna min bekväm i korta klänningar. Men Robin bara suckar och kallar mig för muslim (?) när jag drar på mig mina bekväma tält till maxiklänningar, så jag får väl bryta vanan lite. Kan för övrigt tipsa er om Nellys rea. Den här var nedsatt till 79 pix. Inte mycket att gråta över. Nu ska jag sova. Natti natti.
 

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0