Aug. 16, 2014Hej! Är allt bra med er? Eller saknar ni också sommarvärmen som jag? Är inte helt redo för hösten än. På måndag kör vi igång med dagis igen och Amy börjar på stora avdelningen.. Jag är supernervös.. Hon är förväntansfull. Fast nu är rätt skönt att komma tillbaka till vardagen igen.
Robin har fått en preliminärt start på onsdag. Då blir det tomt. Jag har blivit så otroligt bortskämd av honom. Han diskar, städar, lagar mat, byter Amys bajsblöjor och igår morse gick han upp sju bara för att tvätta. Det är en himla bra karl jag har. Nu ska plötsligt jag sköta allt det där igen. På något sätt kommer det gå, även om det känns tufft nu i förtid.

Här om dagen, i onsdags tror jag, var vi i västerås. Amy och Robin hängde på Leos lekland. Jag och lillan kände att det inte var något för oss, så vi strövade runt på Erikslund istället. Målet var att jag skulle uppdatera min garderob med dom där bonuscheckarna jag berättade om förut. Ett par förstora jeans som åker ner i arslet och en tröja fick jag tag på iallafall.. Och kläder till Amy. Hur kommer det sig att man alltid hittar barnkläder? Köpte en hårfärg också. Japp, EN hårfärg.. Hur kunde jag tro att det skulle räcka? Så nu är HALVA mitt hår rött. Resten är gulfläckigt. Äsch, ni ska få se.


Inte riktigt vad jag hade tänkt mig kanske. Mer färg behövs, måste bara ha råd först haha. Det är pinsamt men vi är så sjukt fattiga den här månaden. Helt galet. Hade inte många kronor kvar efter att alla räkningar var betalda, så jag har fått sälja grejer för att ha råd med mat. Har sålt saker jag egentligen velat ha kvar.. Alla tyger.. Och när jag sytt färdigt det jag påbörjat åker väl maskinen också. Skittråkigt, men jag vägrar vara något offer som tigger grejer, av soc eller andra personer. Sämst på att be om hjälp utan hittar alltid vägar. Äsch, nu ska jag sluta klaga. Bildbomb kommer istället, mycket finare att vila ögonen på!
Jennie
2014-08-17 @ 20:07:50
URL: http://nubengtsson.blogspot.se

Första tanken va "åh hon har lagt upp en bild på Amy som bebis.. Eller vänta.. Där är ju Amy och bebisen. Har Amy fått ett syskon?! Vad har jag missat?????"
Ett stort GRATIS till er! Vad roligt att Amy har blivit storasyster!

Svar: Haha ja det är himla roligt! :) Tack! :)
Tracy
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0