Ensamstående.

Idag har det vart fullt ös minst sagt. Men innan jag berättar om dagen så måste jag berätta ; igår somnade Amy själv! Woho!

Idag har det som sagt vart fullt ös, jag och Robin packade in oss i bilen. Nu vet vi att barnvagnen får plats om barnen är med i bilen, och om jag inte har någon passagerare. Eller om jag har en passagerare och Amy är på dagis.. Alltid något. Det krävs en del montering men men. var och hämtade ut några paket på morgonen, och skickade en del brev. Vart ju en del ägarbyten på diverse fordon igår. Sen åkte vi ner på stan. Gick till banken och lindex. Köpte lite kläder till Amy. Har ju rensat ur hennes garderob så hon behövde typ allt nytt. Ungen ska ju inte behöva gå i för små kläder. Nåväl, sen lunchade vi och slogs mot getingar. Dom dras till mig som jag vet inte vad. Måste vara mjölken som luktar eller nåt. Sjukt jobbigt ibland.. Och läskigt.
Sen sprang vi och köpte det robin behövde ha med sig. Strumpor, ett par nya byxor och en stock snus. Sen var klockan tolv och det var dags att hämta Amy. Så robin gick till tåget och jag till dagis.
Sen var det dags att ösa ännu mer, har nämligen bestämt mig för att prova ta bort vilan för Amy i några dagar, så att hon kommer i säng i rimlig tid på kvällen istället. Sover hon middag somnar hon runt två, och vaknar vid fyra, och då är det ju lite svårt att natta vid sju sen. Men det gick. Vi tog en vända på stan.. Och Amy valde ut ett par supersöta skor. Sen gick vi och fikade. Efter en rätt snabb vända hem packade vi in oss i bilen och åkte och träffade Elli och tog en vända på dollarstore. Köpte massa bra mutor att ha hemma. Såpbubblor, kinderägg och målarböcker typ. Och Amy köpte en leksak. Sen åkte vi hem igen, lekte och lagade mat, för att sen ännu en gång gå ut, den här gången för att möta upp förra ägaren på bilen och ta emot vinterdäck och sånt. Dom fick nästan inte heller plats i bilen haha, jag fick sprida ut dom precis överallt. Så i morgon måste jag åka och lämna dom där dom ska vara.
Skitsamma, det här är totalt ointressant för er att läsa om, och jag borde sova. Jag har ju ingen robin hemma som går upp i ottan med barnen.. Slut på mina sovmornar till elva. Blöööh.

Dagislek.

Fika.

Shopping. (Kolla så söta skor!)

och titta vilken rymlig bil jag har! det här är halva vagnen!


Natti natti.
Anonym
2014-08-25 @ 21:59:17

Massa Kramar ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0