Något jobbigt.

Hej hopp.
är på dåligt humör men bloggar väl ändå. så fattiga vi är nu har vi nog aldrig vart. fin tajming när man får ett till barn och allt. tur att hon inte kostar så mycket än.

Har fått sälja saker sista tiden för att kunna gå runt, ha råd med räkningar och mat. men saker att sälja tar slut.. Så idag fick jag göra något jobbigt. jag har lagt ut annonser på nästan alla mina tyger, och snart sålt hälften. Det gör mig jätteledsen eftersom jag faktiskt köpte alla tyger med en plan för vad dom ska bli. nu säljer jag typ min enda hobby. symaskinen är nästa ut antar jag. för säng och sånt lär man ju ha kvar haha.

Igår var jag på stan med lillan. hade fått massor av bonuscheckar på hm, så jag tänkte shoppa loss och hitta kläder som passar. har ett enda par byxor jag kommer i nu och det känns inte hållbart.. vi var inne i den jäkla butiken i två timmar, och kollade igenom varenda plagg. jag fick med mig ett linne och ett par skor. när jag kom ut från butiken provade jag skorna och dom hade en jättekonstig passform så dom fick jag lämna tillbaka. och när jag kom hem provade jag linnet, och då ser jag ett jäkla hål på bröstet?! och självklart hade jag inte fått något nytt kvitto efter att jag lämnade tillbaka skorna. så jäkla otur.

sen sydde jag en klänning. den blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig kan man ju säga..


röken har dock lättat och branden är mer kontrollerad nu. det är ju himla trevligt.

bjuder på två sötbilder.

isabel
2014-08-08 @ 18:20:10

Börja sy på beställning? :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0