sportlov.

oj vad tiden går.
har iallafall skrivit kontrakt på en ny lägenhet. uppgraderar oss till en fyra nu.


vi har vart på affären.jag har också sytt lite.


Amy har legat i 39graders feber hela veckan. igår natt började hon klaga över ont i öronen. det visade sig vara dubbelsidig öroninflammation och hon har fått penicillin utskrivet. var lite orolig över hur sjutton vi skulle få i henne den då vi försökt med Alvedon hela veckan utan framgång. hon spottar bara ut. idag kom jag på den briljanta idén att låta henne dricka själv ur en sån liten kopp. Robin bara fnös åt mig och sa att hon kommer ju aldrig få i sig alla 8 milliliter. där fick han så han teg. min duktiga unge drack upp varenda droppe. /stolt mamma!
ja jag mår inte heller så bra. härligt sportlov det här!


lite random bilder från senaste veckorna.

var på kalas hos farmors mamma för att fira båda nämnda. tog tyvärr inga bilder där förutom den här precis innan vi åkte på presenterna.

nu ska jag passa på och klippa ut lite mönster medan Amy sover.
tjing!

lila hår.

har ju velat ha lila hår en längre tid.. köpte dock dålig färg sist som inte ville fästa. nu har jag ju lyckats få till min naturliga hårfärg, för att vila håret ett tag, låta det bli långt och lite starkare. men jag hatar det. känner mig inte alls som jag i råttfärgat. så det kanske är dags nu, att göra lite ändringar. typ som att färga lila? kolla vad snyggt?

Skitdag.det här var det första jag såg när jag vaknade i morse. så jävla onödigt. jävla avundsjuka snorungar.
Robin skulle jobba idag, men vara hemma senast två. Han är fortfarande inte hemma och jag är så less. jävla bajsdag.

Amy diggade melodifestivalen igår förresten. i en egenkomponerad utstyrsel.


♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0