Det första stora leendet.

Det fick jag se i måndags, känns tidigt men å andra sidan var ju Amy också väldigt tidig med att smajla stort. vackert är det. kameran låg centimeter ifrån min hand, men när jag fått upp den hade hon slutat le. såklart.


igår var vi och badade. Emilia sov gott på filten. hon sover bäst när det är lite liv och rörelse runt om. till skillnad från Amy, då vi inte vågade öppna kylskåpsdörren för att vi var rädda att väcka henne haha.
idag är det dags för besiktning på bvc. vet inte om jag går eller tar bilen.. har inte kört sen jag var gravid, och jag är rädd för vår jäkla bil.. Så jag undviker att köra.. tur att det är gångavstånd överallt i vår lilla by.

Lördag.Hej hopp.
vilken galen värme som slagit till! Jag ska dock inte klaga, jag fick ju precis som jag önskade. lagom kallt när jag var gravid och en riktig sommarvärme när hon kom ut. dock hade jag nöjt mig med typ 25 grader. aldrig är man nöjd.

idag har vi haft en rätt rolig dag. vi har vart på ponnyridning, och Amy var mycket förtjust över att få rida. sen var vi ner på stan en sväng. salafestivalen är i full gång, så Amy fick åka en karusell och hoppa i hoppborgen. sen sprang jag in på lindex och ryckte åt mig två nya bhar, för halva reapriset. mina myggbett till bröst har blivit för stora för mina bhar, och det är ju alltid trevligt.

sen har vi handlat lördagsgodis och ätit god mat. rostbiff och potatissallad. mumsigt.Jag har någon att presentera..

..Det är nämligen så att Amy har fått en lillasyster. Jag vet att många av er misstänkt det, och nu får ni det bekräftat! I onsdags, den 16e kom Emilia till världen efter en lyckad igångsättning. Förlossningsberättelse är på gång, nästan färdig men jag måste dubbelkolla tider i journalen. Ni kanske undrar varför jag inte nämnt något förut, men faktum är att det vart "hemligt" överallt på internet. Av någon anledning, jag vet inte varför det blev så. 
 
Amy är världens finaste storasyster, och vill pussa och krama Emilia mest hela tiden. Hon är himla go. Emilia å andra sidan sover mest, och ammar någon gång ibland. Ett himla snällt barn. Än så länge. Pappa och Lena var här också här om dagen, för att gratulera storasyster. En cykel fick hon i present, och den har vart extremt uppskattad. Nu ska det cyklas Sala runt varje dag. I den här värmen. En nappflaska har hon jämt i korgen för att kunna ta en vattenpaus vid behov. Jag knatar glatt med, trots att jag bokstavligen smälter bort. Allt för att få bort fläsket som samlats på min kropp sista tiden.
 
En bildbomb får ni också när jag ändå är igång.
 
 

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0