En evighet senare.

Hej på er. Fina, trogna läsare som hänger kvar, kärlek till er!
Det har hänt en del sen jag skrev sist. Bland annat har jag lyckats ta körkort! Känns rätt så skitbra, för att uttrycka mig milt. Är dock livrädd för vårt åbäke till bil, och jag som trodde jag skulle tycka det var kul att vara ute och köra när jag fått lappen, så något vidare kul är det inte. Tycker det är rätt jobbigt, speciellt när det kommer till grejer som backa, parkera och köra bland massa trafik. Jag har noll koll på vart bilen börjar och slutar. Och vart alla kanter är. Så det är en chansning varje gång, och så ska det kanske inte vara. Måste skaffa  en mindre bil alltså. På något vänster, ekonomin är inte på topp nu när Robin är arbetslös.
 
En annan grej som har hänt är att jag pallrat mig till optikern. Har ju haft en syn på 30% så länge jag kan minnas. Men med glasögon kan jag nu se 80%! Det är en sjuk skillnad, istället för att en grusväg är en grusväg så ser jag nu varje gruskorn. Det är nästan lite läskigt. Blir typ som Bella i twillight när hon vaknar upp som vampyr och plötsligt ser allt. Så jag använder inte glasögonen hela tiden, det blir för mycket för min lilla hjärna. Men när jag kör bil så är dom oslagbara, då ser jag liksom skyltarna! 
 
Annars vet jag inte om det finns så mycket att berätta. Sommaren har kommit på besök med en kvav värme, så vi har badat lite och ätit mycket mycket glass. Amy har sommarlov från dagis så vi är hemma allihop och bara myser. Ja just ja, Amy har börjat sova i egen säng! Känns rätt fantastiskt. Igår nattade vi henne där, och sen väckte hon oss vid halv tio i morse, och då hade hon dukat fram frukost i köket. Sämre kan man ju ha det haha. Och så här har vi haft i någon vecka nu, så vi får hoppas att det håller i sig!

Bilder ska ni få - as usual.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0