Jag har någon att presentera..

..Det är nämligen så att Amy har fått en lillasyster. Jag vet att många av er misstänkt det, och nu får ni det bekräftat! I onsdags, den 16e kom Emilia till världen efter en lyckad igångsättning. Förlossningsberättelse är på gång, nästan färdig men jag måste dubbelkolla tider i journalen. Ni kanske undrar varför jag inte nämnt något förut, men faktum är att det vart "hemligt" överallt på internet. Av någon anledning, jag vet inte varför det blev så. 
 
Amy är världens finaste storasyster, och vill pussa och krama Emilia mest hela tiden. Hon är himla go. Emilia å andra sidan sover mest, och ammar någon gång ibland. Ett himla snällt barn. Än så länge. Pappa och Lena var här också här om dagen, för att gratulera storasyster. En cykel fick hon i present, och den har vart extremt uppskattad. Nu ska det cyklas Sala runt varje dag. I den här värmen. En nappflaska har hon jämt i korgen för att kunna ta en vattenpaus vid behov. Jag knatar glatt med, trots att jag bokstavligen smälter bort. Allt för att få bort fläsket som samlats på min kropp sista tiden.
 
En bildbomb får ni också när jag ändå är igång.
 
 
Mammida
2014-07-25 @ 12:47:49
URL: http://idas-sanning.blogspot.se

Grattis! Så lurigt av dig ;) Jag ville göra som du, hålla det hemligt överallt, men jag kunde inte låta bli att vika ut mig på facebook redan i vecka 14 haha

Svar: Haha ja det var frestande många gånger ;) tack!
Tracy
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0