Flera Tildatyger.

Satt och gjorde ett matchande örngott till det rosa lapptäcket jag gjorde förut. insåg då att det här med lapptäcken är rätt så kul. Och det blir ju rätt så fint. Och så flyttar vi snart. Så självklart behöver vi ett hemmagjort överkast i lappteknik till vår säng också? Går ju dock åt rätt mycket mer tyg till en dubbelsäng än som till en liten filt bara.. Och det kostar ju därefter när man vill ha fina tildatyger, men man ska aldrig underskatta ett schysst överkast, eller hur?
Titta så fint det här kommer bli! Med stora matchande kuddar, och en fin vit säng blir det nog super. Klickade i snabbleverans också så att jag kan börja riktigt snart, är riktigt pepp!
 

Tildatyger.

 
Vill typ köpa alla som finns och sy allt som går i dom här finfina tygerna. Köpte iallafall dom här sex som ska bli ett lapptäcke till Amy. Blir nog himla fint. Lite osäker på den vit/rosa uppe, men det kanske blir snyggt med några rutor som bryter av allt det blå med? Drygt att panduro har så lång leveranstid, men den som väntar på något gott..

Leos lekland.


idag var vi som rubriken lyder, på Leos lekland. Amy var helt vild, åkte alla rutschkanor själv, bara kastade sig ut från såna jag inte skulle vågat åka. hon hade superkul och det blir definitivt en tripp dit snart igen. sen har vi vart på affären och köpt lördagsgodis och bakat chokladbollar. eller ja, Amy har bakat.♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0