Hoppsan.

Nu har det gått så där lång tid sen sist. Nu har jag iallafall en ursäkt till det. Vi har flyttat. Och det var sjukt jobbigt. jag och Robin bar över alla möbler, kartonger och grejer i måndags förra veckan, och sen skulle stället städas, spacklas, slipas, tapetseras och besiktas innan vi kunde lämna över nycklarna. Puh. But we did it! Mycket tack vare Robins mamma. 
Dessutom har jag börjat med körlektioner, och satsar hårt på att få det där jäkla kortet i sommar. Vore rätt skönt liksom. Att köra bil är långt ifrån så svårt som jag trodde det skulle vara, men det vore skönt att kunna köra lite privat också. Vilket inte går. Men men. 
Vi var en sväng till Norrtälje över påsk också, vilket var mycket trevligt. Bilder kommer strax.
Och så har vi vart på ett minimalt litet tivoli. Men mest har vi väl packat, rensat och packat upp. Igår var jag och Robin och fick välja ut tapeter till tre av rummen i nya lägenheten. Det var nära att det bara vart helt vitt i alla rum. Jag är ju sån vet ni. Men i sista stund ångrade jag mig och valde vitt med ett diskret mönster till vardagsrummet och ena sovrummet, och ljusrosa med blommor i ett sovrum. När jag får tid någn dag framöver ska jag iväg och välja nytt golv till köket också. Så håller jag tummarna för att något händer typ snart också, så vi inte behöver vänta ett år. Hm.. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Ska strax springa iväg på vårfest på dagis. Amy hade bakat sockerkaka idag som hon ska bjuda på. Bilder kanske vore något innan jag ska bege mig, eller vad säger ni? Har dock vart rätt dålig på att fota sista tiden, så det är mest halvgamla bilder.
Nysydd tröja som jag blev rätt nöjd med :)
 
Och så kommer den hederliga bildbomben.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0