Helg.

Hej.
Idag åkte Amy och Robin till Sala och hämtade dom sista grejerna vi lämnade där. Dom hade åkt redan när jag och bebis vaknade, och så blir dom kvar i Stockholm över natten.. Så det har vart tomt här hemma. Hade massa saker planerat för dagen, och såg fram emot att typ sy lite. Bebis brukar ju vara himla snäll och självständig, men självklart inte idag. Jag har inte fått ett smack gjort. Hon har velat sitta i mitt knä hela dagen, och när hon sov skulle hon hålla mig i handen. Jäkla unge haha. Nåväl, hann med att måla en vända i köket och diska. Bättre än inget I guess. Nya tag i morgon. Då kommer för övrigt vår nya soffa också! Dock är Robin inte hemma när dom kommer, och företaget som levererar den kör den bara till tomtgränsen.. Så vi får hoppas att det inte regnar. Blir jobbigt att lyfta in den själv.. 

Igår var vi inne i stan.. På väg in somnade båda ungarna i bilen, så Robin fortsatte köra runt och jag fick 45 minuter för mig själv. Himla skönt. Sen fick jag ringa dit Robin och barnen haha, för annars hade det blivit för dyrt. Fikade på bästa Waynes med. Rekordgod kladdkaka, en micro nära och en lekhörna för Amy. Kan det bli bättre?

Igår lärde sig mini att sätta igång musiken i babysittern själv. Snacka om att jag fick en smärre hjärtattack när hon gjorde det första gången! Hon börjar få till det här med att rulla nu med. Det är bara en arm i vägen som hindrar henne från att hamna på mage. Och då blir hon förbannad haha. Så himla söt.  

Sol i Norrland.


Så här pigg och fräsch har jag vart idag. Bebis är i något jobbigt utvecklingssprång nu, och det har drabbat sömnen rätt rejält. Trotsade det dock idag och släpade med ungarna ut i solen en stund. Det är rätt fint här ibland.
När vår lilla promenad var slut (fram och tillbaka på grusvägen, och en vända ner till vattnet) frös jag. Så jag drog på mig Robins varma men enorma vinterjacka och satte mig på trappen med en stor kopp varm choklad, medans Amy sprang runt och lekte och bebis sov. 

Måndag.

 
Hej på er. Tänkte bara slänga in en liten update. Allt är "som vanligt" Robin jobbar och jag är med barnen. I helgen köpte vi en bil, så att jag kan ta mig någonstans i veckorna när han är borta. Det vart en Audi a6. Och trots att jag var skeptisk innan så känns den helt okej. Något stor dock. Stor skillnad mot min lilla polo haha. Ja, jag lär väl inte använda den mer än i absolut nödfall.. Eller om jag har sällskap typ haha. Dessutom köpte vi ny bilbarnstol till Amy i helgen. Slog till när barnens hus här hade 20% rabatt. Fynd tyckte vi. Samma natt hittade jag en precis likadan på internet, nedsatt i sex timmar, till en tredjedel av nypriset. Så.. Jag köpte en till haha. Vet inte om vi säljer vidare den eller sparar till bebis.
Har fått upp mina tyger också. Det  var på tiden. Har sytt lite grejer, och har ett helt gäng till plagg i nästan-färdiga-högen. Dock hinner jag ju inte sy när Robin inte är hemma.. Ja, så mycket annat har inte hänt. Amy fick en allergisk reaktion häromdagen som satte sig på ögat. Vanligtvis när hon träffar hundar brukar hon bli rätt sjuk efter, som en jätteförkylning. Den här gången svullnade "bara" ögat upp och blev knasigt. Tydligen kan allergin te sig olika beroende på om det är strävhåriga eller krullhåriga hundar. Så då vet vi det. Hundallergin är inte över. 
Nu väntar ett glas cola, en kexchoklad och ett paradise hotell-avsnitt. Standardkvällen för mig när Robin är borta haha. // Tjockis.
 
I Norrland är mellanmjölken röd. Sjukt wierd.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0