Måndag.

 
Hej på er. Tänkte bara slänga in en liten update. Allt är "som vanligt" Robin jobbar och jag är med barnen. I helgen köpte vi en bil, så att jag kan ta mig någonstans i veckorna när han är borta. Det vart en Audi a6. Och trots att jag var skeptisk innan så känns den helt okej. Något stor dock. Stor skillnad mot min lilla polo haha. Ja, jag lär väl inte använda den mer än i absolut nödfall.. Eller om jag har sällskap typ haha. Dessutom köpte vi ny bilbarnstol till Amy i helgen. Slog till när barnens hus här hade 20% rabatt. Fynd tyckte vi. Samma natt hittade jag en precis likadan på internet, nedsatt i sex timmar, till en tredjedel av nypriset. Så.. Jag köpte en till haha. Vet inte om vi säljer vidare den eller sparar till bebis.
Har fått upp mina tyger också. Det  var på tiden. Har sytt lite grejer, och har ett helt gäng till plagg i nästan-färdiga-högen. Dock hinner jag ju inte sy när Robin inte är hemma.. Ja, så mycket annat har inte hänt. Amy fick en allergisk reaktion häromdagen som satte sig på ögat. Vanligtvis när hon träffar hundar brukar hon bli rätt sjuk efter, som en jätteförkylning. Den här gången svullnade "bara" ögat upp och blev knasigt. Tydligen kan allergin te sig olika beroende på om det är strävhåriga eller krullhåriga hundar. Så då vet vi det. Hundallergin är inte över. 
Nu väntar ett glas cola, en kexchoklad och ett paradise hotell-avsnitt. Standardkvällen för mig när Robin är borta haha. // Tjockis.
 
I Norrland är mellanmjölken röd. Sjukt wierd.
isabel
2014-11-24 @ 23:01:55
URL: http://isabelnystrm.blogg.se

Ääntligen en uppdatering här inne, går ju in varje dag för att se om det finns något nytt att läsa^^

Svar:
Tracy
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0