BVC.

hej. Idag var jag till bvc med barnen. Lillan skulle vaccineras och Amy skulle vägas och mätas. Bebis väger nu närmare sju kilo och är 61 cm. Amy väger sjutton och är 98 cm lång. Liten har blivit extra ledsen och gnällig efter vaccinationen. Stackars. Kommer ihåg att med Amy kände vi inte igen henne alls efter första sprutan. Hon vart som en annan unge. Fy. 
Amy fick en ryggsäck med lite böcker och en CD-skiva. Har folk ens cdspelare nu för tiden? Amy blev besviken då hon trodde att det var en film. Nåväl. 
Jag har en sådär dag idag då jag bara vill sätta mig på golvet i badkaret med armarna runt benen i skållhett forsande vatten. Och sitta där i en evighet, tills hälften av kroppsdelarna domnat bort och jag inte längre får någon luft. Men det går ju inte, för ska man duscha nu för tiden så ska man vara nöjd om man ens hinner in i duschen innan man kommer ut igen. Jag lever på torrschampo och vetskapen om att jag får duscha när Robin kommer hem. Om en vecka. En alldeles rimlig tid att vänta på en dusch, eller hur? Idag är jag en less tjej. Noll lust med någonting. Eller ja, idag? Nu för tiden menar jag. Whatever. Nu ska jag värma rester till middag. Fredagsmys in my ass.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0