Helgen och Amy tre år.

Hej! Det syns på statistiken att ni väntade er ett inlägg igår? Sorry. Det har vart fullt ös hela helgen. Kan ju börja med att berätta att Amy blev frisk rätt fort efter vi kom hem från sjukan. Perfekt då det var fotografering på dagis någon dag efter. Robin kom hem i torsdags kväll. Och på fredagen drog jag och Robin en snabb sväng till västerås och till ikea. Finns det något bättre än att vara på ikea när dom öppnar? Tomt på folk, och en Robin med som bär? Dont think so. Mysigt med lite egentid. Bebis var ju med såklart, men hon sov hela trippen så det räknas ju inte.
Resten av fredagen hade vi fullt upp. Kastade enormt mycket kartonger, städade, handlade, var till lekparken, monterade upp allt vi köpt på ikea och så vidare. På lördagen var det kalas. Vi startade tidigt med att städa lite till, och baka tårta och så. Sen kom hela min familj och det var fullt ös ett par timmar. När dom åkt dröjde det inte länge innan Robins mamma och syster kom. På söndagen fyllde ju lilla stora Amy hela tre år. Tänk att tiden gått så fort. Var det inte typ i förrgår jag skrev här på bloggen att jag skulle åka in till förlossningen? Nåväl. Söndagen startade vi med lite sång för Amy, tårta till frukost och paket såklart. Vi var i lekparken och en tur på dollarstore, där Amy fick välja en leksak. Sen kom Robins bror och syster på eftermiddagen och då var det dags för ännu mer tårta. Alltså efter den här helgen har jag nog gått upp typ fem kilo. Så i morse när Amy var på dagis sydde jag mig ett nytt linne som döljer bullmagen lite haha. Nä nu måste jag ta och laga lite middag. Ciao.
 
Titta vad stolt man blir när man får mata lillasyster helt själv!
 
Amy hade beställt en jordgubbstårta. Sagt och gjort. Jag som inte är så förtjust i tårta tyckte den här vart himla god. Det verkade alla andra som åt den också tycka.
 
Laddar batterierna innan kalaset i hemsydd klänning. 
 
Min faster och kusin. Och farmors hår.
 
Födelsedagen.
 
Så här såg ungen ut hela dagen.
Ungen sov gott på kvällen sen. Somnade innan jag hade sjungit färdigt. Fullt ös från morgon till kväll, och en överhoppad middagsvila kan få självaste pippi långstrump trött!
 
Mitt hemmasydda linne. Himla skönt.
 
Titta mamma, jag står mitt i havet!
 
Idag tog dom födelsedagskort på dagis. Visst har dom sjukt tråkig inredning?
 
Bebis är den enda jag vet som kan flina och spy samtidigt. 
 
Anonym
2014-10-20 @ 18:36:56

Massa Kramar Och tack för senast :-)<3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0