Overlock.

Waah, äntligen har jag en overlock i min ägo! Eller ja, snart har jag, jag måste bara få hem den först. Ska bli himla spännande att prova på en sån. Sen ska bara min halvdåliga maskin bytas ut, den bara bråkar och strular. dödar syglädjen helt. Har blivit lovad pappa och Lenas maskin. Måste se till att lägga vantarna på den innan dom ångrar sig!


Det gick bra att jobba i torsdags. det gjorde ont i brösten, men vi överlevde allihop. och så här gullig var sessan när jag kom hem. ville bara slita upp henne och pussas massor. men jag höll mig.


Smygfotade lite under stylingen i Stockholm också. homestyling kan nog vara ett av dom roligaste jobben som finns misstänker jag.nu inväntar jag Robin som ska komma hem med thaimat, innan vi ska ta en promenad. Puss.

Onsdag.

Hej! Robin kom hem i söndags, därav tystnaden. Sorry för det. Hur har ni det? Ser att ni är ett helt gäng som kikar in här varje dag. Puss på er.
 
Ja, Robin är ju hemma nu, har ingen aning om hur länge så jag njuter så länge det varar. Har inte gjort så mycket sista dagarna. Sytt en hel del och myst. Kallt som attan har det blivit ute! Bjuder på lite bilder istället, lättare att komma på vad jag ska skriva då. Minnet är ju bra men kort haha :)
 
Först ut har vi bebis. Hon trivs bra i sin stol, fast hon inte sitter speciellt bra i den än. Så än så länge får hon nöja sig med väldigt korta stunder.
 
Jag har sytt färdigt två linnen. Dom har legat ett bra tag. Så jag tyckte det var dags att göra klart dom. Nu har jag dock blivit lite för stor för dom, men dom sitter nog bra när jag krympt lite ;)
 
Det är inte bara jag som fått nytt hemsytt i garderoben. Amy har också fått lite nytt. Idag kunde hon tillexempel match tröja med mössa. Inte helt fel va? Är helt kär i tyget.. Och nu är det slut, så jag måste nog köpa mer. Eller hur? 
 
Bebis har fått nya vantar också. Fleecefodrade sådana. Just dom här blev inte så snygga dock, det var dom första jag gjorde så det var mest för att prova modellen. Men dom fyller ju sitt syfte och får duga tills jag sytt nya.. Vilket lär bli rätt snart.
 
Inatt sov bebis en stund i sin säng. Vi får inte plats i vår säng haha. Med nestet i mitten får jag och robin typ 40 cm var eller nåt, att ligga på. Inte vidare bekvämt. Ny säng behövs alltså!
 
Idag var jag och Robin ner på stan för att shoppa en väska till mig. Jag måste ha något att förvara amningspumpen i, för i morgon ska jag nämligen till stockholm och jobba! Blir spännande att se hur Robin klarar av båda ungarna själv för första gången. Antagligen kommer dom väl vara jätteenkla just i morgon så att han inte alls förstår vad jag klagar över när dom har sina "dåliga dagar"
Nåväl. Nu ska jag fixa lite mat till familjen. Soppa och pannkaka. På en onsdag. Knasigt.
 

Fredag.

Godkväll!
Idag har jag vart en duktig mamma. Jag har sprungit i skyttetrafik till tvättstugan, sålt lite grejer och därmed tjänat några kronor, bakat med Amy, hållt bebis nöjd och vart lugn och pedagogisk vid varje vredesutbrott Amy haft. Att hallen är överfylld med soppåsar jag inte hunnit gå ut med och det faktum att onlinepizza fick fixa middag kanske jag inte behöver nämna? Haha, jag trodde att onlinepizza skulle bli standard när Robin jobbade borta, men det här är faktiskt bara andra gången jag handlar därifrån. Och första gången var jag magsjuk så då köpte jag bara mat till Amy. Duktig tjej, right?
 
Nåväl. Det börjar bli kallt om mornarna nu när vi går till dagis. Amy har redan börjat med mössa. "Varför får bebisen ha mössa och inte jag?" Ja, den är svår att argumentera emot. Så det lilla busungen spatserade nöjt till dagis i sin nya "Busunge"-mössa hon fått av sin mormor och morfar. Och nej, kläderna matchar inte jättesnyggt. I know. 
 
Bebis börjar utvecklas mer och mer, Nu gör hon faktiskt annat än att sova och bajsa i mellanåt. Det är lite kul. Hon gillar sitt nya babygym, och av alla leksaker som finns däri så låg hon och stirrade på en varningslapp länge länge igår. 
 
Annars ligger hon nöjd i sin säng ibland med, tillsammans med nallen hon fick av Robin på bb. Och lyssnar på musik från mobilen som snurrar. Och alltid med en handduk under huvudet. Kräkisunge.
 
Ja och sen har vi ju bakat idag ja. Amy var helt lyrisk!
 

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0