Fredag.

Godkväll!
Idag har jag vart en duktig mamma. Jag har sprungit i skyttetrafik till tvättstugan, sålt lite grejer och därmed tjänat några kronor, bakat med Amy, hållt bebis nöjd och vart lugn och pedagogisk vid varje vredesutbrott Amy haft. Att hallen är överfylld med soppåsar jag inte hunnit gå ut med och det faktum att onlinepizza fick fixa middag kanske jag inte behöver nämna? Haha, jag trodde att onlinepizza skulle bli standard när Robin jobbade borta, men det här är faktiskt bara andra gången jag handlar därifrån. Och första gången var jag magsjuk så då köpte jag bara mat till Amy. Duktig tjej, right?
 
Nåväl. Det börjar bli kallt om mornarna nu när vi går till dagis. Amy har redan börjat med mössa. "Varför får bebisen ha mössa och inte jag?" Ja, den är svår att argumentera emot. Så det lilla busungen spatserade nöjt till dagis i sin nya "Busunge"-mössa hon fått av sin mormor och morfar. Och nej, kläderna matchar inte jättesnyggt. I know. 
 
Bebis börjar utvecklas mer och mer, Nu gör hon faktiskt annat än att sova och bajsa i mellanåt. Det är lite kul. Hon gillar sitt nya babygym, och av alla leksaker som finns däri så låg hon och stirrade på en varningslapp länge länge igår. 
 
Annars ligger hon nöjd i sin säng ibland med, tillsammans med nallen hon fick av Robin på bb. Och lyssnar på musik från mobilen som snurrar. Och alltid med en handduk under huvudet. Kräkisunge.
 
Ja och sen har vi ju bakat idag ja. Amy var helt lyrisk!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0