Helg.

Halleu. Broder Timmy kom sent i fredags. Och då kunde man ju inte gå och lägga sig direkt. Så med Lillan nerbäddad i babysittern satt vi på balkongen i timmar och snackade. 
 
Igår var vi ner på stan för att hjälpa honom med lite barnshopping. Och då pratar vi inte om att shoppa barn utan att shoppa till barn, bara för att förtydliga. Och vem är bättre på att shoppa barngrejer än jag? Amy passade på att rida lite. Hon hittade  dock ingen riktig häst, så den här fick funka provisoriskt. Ungen har blivit hästgalen, och ordet häst är med i i princip varje mening. Gnägg.
 
Timmy fick bevittna min bilkörning också.. Han var inte förtjust. Faktum är att han nog var lite rädd. Precis som typ alla andra som åker med mig.. Alltså jag måste nog göra något åt det här.. För jag kör verkligen inte bra.
På kvällen sen var vi - hör och häpna - ute på krogen. Ungarna bara sov, Robin hade kommit hem en sväng från skellefteå och var därför trött och sliten.. Så vi gick. Och det gick bra! Lite jobbigt i mammahjärtat.. Och i dom överfyllda mjölktuttarna (jag bör nog skaffa mig en pump..) Men allt gick bra, och vi hade det trevligt, om än lite märkligt. 
 
Nu sover ungarna, Robin har åkt tillbaka till Norrland och Timmy har gått ut. Så jag tror jag slår på en film och njuter av lugnet. I morgon börjar vardagen igen, och jag längtar och ser fram emot en vardag utan magsjuka.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0