Magsjuka.

Hej. Borde kanske inte klagat igår. För det ska jag göra idag. Jag vaknade nämligen magsjuk. Jag har emetofobi, jag är sjukligt rädd för att spy. Därför får jag panik när någon ens nämner magsjuka. Amy var sjuk i fredags men jag trodde att jag hade klarat mig. Annars hade jag aldrig släppt iväg Robin. Så Amy fick vara hemma idag. Det är aldrig lätt att ha en frisk unge hemma när man är sjuk. Speciellt inte när man har hög feber och precis allt gör ont. Amy har därför fått göra lite vad hon vill. Vilket innebär en hel förpackning med kakor utspridda över hela golvet, mackor och risifrutti till lunch och leksaker ÖVERALLT. Jag orkar liksom inte bråka. Lyckades svimma pladask också, och vaknade upp tjugo minuter senare.. Så himla obehagligt. Jag menar, hur lång tid hade det inte tagit om jag faktiskt förblev medvetslös? Robin hade väl kanske kommit hem efter ett dygn. Mycket hade kunnat hända om Amy då bestämde sig för att bära runt på lillasyster.. Fy, hemska tanke.
Därför blir Amy hemma i morgon med. Och då har jag dessutom tvättid. Inte så himla passande kanske, men jag måste verkligen tvätta.. Lillasyster har spytt ner precis alla handdukar. Åh gud, jag orkar inte. Jag önskar man kunde ta en paus från att vara mamma för ett tag.
Nåväl, nu har jag pallrat mig till soffan och ska se idol. Amy är fortfarande vaken då jag verkligen inte orkar natta henne.. Vet inte hur jag ska lösa det.. Ge mig styrka?


ursäkta gnället, men jag varnade er faktiskt.
isabel
2014-09-03 @ 23:14:12
URL: http://isabel.vimedbarn.se

Fy vad jobbigt, Men du gör det ändå så jäkla bra! Ingen vän eller familjemedlem som kan hjälpa dig?

Btw.. Emilia hon måste väl vara väldigt lik sin pappa? (inte för att jag vet hur han ser ut haha) men jag tycker att Amy är sjukt lik dig men Emilia inte lika mycket ^^

Svar: Nej, det är inte många som vill hjälpa en magsjuk ;)Hon är inte lik någon haha, Robin är nästan lika ljus som mig i hår och hy. Hon är inte speciellt lik någon av oss.. Men ändå mer lik honom än mig :)
Tracy
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0