Onsdag.

Hej! Robin kom hem i söndags, därav tystnaden. Sorry för det. Hur har ni det? Ser att ni är ett helt gäng som kikar in här varje dag. Puss på er.
 
Ja, Robin är ju hemma nu, har ingen aning om hur länge så jag njuter så länge det varar. Har inte gjort så mycket sista dagarna. Sytt en hel del och myst. Kallt som attan har det blivit ute! Bjuder på lite bilder istället, lättare att komma på vad jag ska skriva då. Minnet är ju bra men kort haha :)
 
Först ut har vi bebis. Hon trivs bra i sin stol, fast hon inte sitter speciellt bra i den än. Så än så länge får hon nöja sig med väldigt korta stunder.
 
Jag har sytt färdigt två linnen. Dom har legat ett bra tag. Så jag tyckte det var dags att göra klart dom. Nu har jag dock blivit lite för stor för dom, men dom sitter nog bra när jag krympt lite ;)
 
Det är inte bara jag som fått nytt hemsytt i garderoben. Amy har också fått lite nytt. Idag kunde hon tillexempel match tröja med mössa. Inte helt fel va? Är helt kär i tyget.. Och nu är det slut, så jag måste nog köpa mer. Eller hur? 
 
Bebis har fått nya vantar också. Fleecefodrade sådana. Just dom här blev inte så snygga dock, det var dom första jag gjorde så det var mest för att prova modellen. Men dom fyller ju sitt syfte och får duga tills jag sytt nya.. Vilket lär bli rätt snart.
 
Inatt sov bebis en stund i sin säng. Vi får inte plats i vår säng haha. Med nestet i mitten får jag och robin typ 40 cm var eller nåt, att ligga på. Inte vidare bekvämt. Ny säng behövs alltså!
 
Idag var jag och Robin ner på stan för att shoppa en väska till mig. Jag måste ha något att förvara amningspumpen i, för i morgon ska jag nämligen till stockholm och jobba! Blir spännande att se hur Robin klarar av båda ungarna själv för första gången. Antagligen kommer dom väl vara jätteenkla just i morgon så att han inte alls förstår vad jag klagar över när dom har sina "dåliga dagar"
Nåväl. Nu ska jag fixa lite mat till familjen. Soppa och pannkaka. På en onsdag. Knasigt.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0