Tisdag.

Hejsan. Startade morgonen med en promenad till dagis i min nya fina jacka. Im kind of in love. Folk går runt i shorts och linne idag.. Jag går runt i en fleecefodrad softshelljacka. Nåväl.
 
Efter dagis vilade Amy i vanlig ordning. Börjar få in rätt bra rutiner nu vilket är väldigt skönt. Sen samlade jag ork att gå till stora lekparken. Amy hade kul, och det var väl det som var meningen. Sen gick vi till affären för att hämta ut lite grejer till bebis. Och så här glad vart hon!
Den här stolen får nog vänta någon vecka tills hon är lite mer stabil i nacken. Men hon blev jätteglad av att få sitta i den. Hon fick också ett efterlängtat babygym. Hur mysigt ser inte det ut att vara? Amy tyckte att dom skulle dela. "Nu är det min tur att ligga!" Hon är väldigt avis på allt som är lillasysters. Babysittern speciellt. Jag vet inte hur många gånger jag förklarat att hon inte får sitta i den. "Men när jag blir stor, då kan jag också få en sån!" -Nej, det är bara bebisar som har såna här.. Du har ju andra stolar.. "Men när jag blir bebis, DÅ kan jag få en sån!!" Suck.. Hon har vart och provat lillasysters bumbostol flera gånger ikväll med, men hon får inte riktigt plats med rumpan. Så hon har fått nöja sig med att ligga i babygymmet och kika på pingu. Det fick jag fick inga foton på. Bebis poserade dock glatt.

Nu ska jag se till att få lite efterlängtad sömn. Det har vart en väldigt lång kväll.
Ja just det, två nya böcker har fått flytta hem till mig också. Nu ska jag läsa dom och hoppas på att jag blir både smal och ekonomisk när jag läst ut dom. För visst är det så enkelt?
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0