Torsdag.

Hej. Nu är det fart här på bloggen, eller hur? Både på antalet inlägg och på er läsare. Kul!
Idag är jag bättre. Lite halvsliten men jag lever. Ska inte klaga liksom. Har kört hårt idag och varvat utelek med tvättstugan. Lillasyster är en riktig kräkbebis så det är stor omsättning på handdukar här. Nu var det mindre än en vecka sen vi tvättade sist, och idag tvättade jag 38 (!!) handdukar! Jag har dock lärt mig hur man ska vika in dom i halsvecket för att slippa byta body var trettonde sekund. Det hade blivit dyrt.
 
Appropå bodys så fick lillan mysa i en hemmasydd skapelse idag. Den är rätt snygg på bild, men inte så bra annars. Det var första gången jag satte i tryckknappar i ett plagg så dom satt inte så bra. Två knappar ramlade av när jag knäppte upp den första gången för att sätta på henne den. Den får nog vandra vidare till papperskorgen, om jag inte tar mig ork att knappa om den.
 
Idag mellan uteleken och tvättmaskinerna låg vi och myste lite på gräset. Sommarvärmen är ju tillbaka! Lilla E njöt av att få sprattla lite i friska luften, och Amy sprang rung helt vild på gräset utan skor. Antar att dom vart lite
uttråkade av att bara ligga hemma när jag var sjuk.
 
Amy har två "nya" plagg som hon varvar mellan här hemma nu förresten. Den ena är en singoallaklänning från polarn och pyret som hängde med i ett klädpaket jag köpte härom dagen. Blev kär i en kjol i paketet men var tvungen att köpa alltihop.. Och tänkte kasta den här då jag egentligen är lite allergisk mot orange och rosa kombinerat.. Men Amy hann före mig och nu har hon ett nytt nattlinne. 
 
Det andra plagget som numera används flitigt här hemma är Robins tröja. Den har blivit som en snuttefilt för henne. Tror hon saknar sin pappa mer än vi kanske förstår. Kanske kommer han hem en sväng på lördag. Isåfall ska jag passa på att försvinna hemifrån en stund med min bror. Timmy kommer nämligen i morgon och stannar till söndag. Himlans trevligt! Och skönt att få släppa allt ansvar en liten stund, om så bara för ett par minuter. Ikväll somnade Amy såhär lycklig, i pappas tröja. Alltid underbart när hon somnar lugn, trygg och glad. 
 
Nu ska jag städa lite här hemma innan jag också går och sover. Och förhoppningsvis har mina nya grannar slutat banka tills dess. Nu har dom bankat i ett dygn, hur många tavlor har dom att sätta upp? Eller bygger som om lägenheten innan dom flyttar in? Mitt i natten? Suck.
Anonym
2014-09-06 @ 20:24:04

Massa Kramar ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0