Valvaka.Sitter och kollar på valvakan. Den är inte slut än men jag känner att jag redan sett det jag behöver. Rödgröna tar över makten, Sverigedemokraterna får runt 15% och F! kommer (antagligen) inte in i riksdagen. Inte så jag röstade, så jag är väl inte supernöjd. Nåväl.

Idag var vi och matade fåglarna och så var vi en sväng till affären. Himla härligt väder nu. Det har vart jättetråkigt att vara hemma och sjuk och missa sista sommarvärmen, men nu ska jag försöka ta igen det lite, om bara yrsen vill släppa.
I morgon kommer bror förbi på en kaffe. Då blir Amy glad. Hon tyckte det var himla kul när han var här några dagar förut. Då fick ju hon lite mer uppmärksamhet än vanligt, och det behöver hon verkligen nu.

Bebis är i något jobbigt utvecklingssprång nu tror jag. Hon är inte längre den där superenkla och tvärnöjda ungen som bara gör det man säger åt henne. Det är mycket gnäll. Och det i kombination med min sjuklighet är inte till Amys fördel direkt. Men nu ska vi bara stå ut en vecka till, sen kommer äntligen Robin hem!
Det här är iallafall något som oftast går hem hos lillan. Mysa i vagnen med en flaska ersättning och solig utsikt. Den här klänningen är förresten en ny favorit. Från Newbie. Den är så otroligt mjuk och skön att jag skulle vilja ha en likadan.


Amy hade en plan idag förresten. Har man en hink på huvudet så slipper man borsta håret. Trodde hon. Det tyckte inte jag.

Och så en bild på vad vi gjorde idag.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0