Bajen, 200 mil och en irländsk man.

Hej hopp. Nu kommer både inlägg och bilder lite huller om buller. Jag och appen är inte riktigt överens. För två veckor sen var jag och familjen i Sala och Stockholm. Flyttstädade och gick på dop. För att inte tala om att möta min fina lillebror. I veckan vart Amy sjuk. Astman slog till ordentligt och hon fick ligga inlagd en natt. Nu har hon dock fått nya och starkare mediciner så förhoppningsvis ska det ordna sig nu. 
Den här helgen var jag i Sala igen. Var tvungen att städa färdigt i lägenheten, besikta och så. Nu är det kapitlet över vilket är skönt. Ja inte det faktum att jag bor en evighet bort från alla jag känner utan det faktum att allt bara vart kaos och strul med den där jäkla lägenheten. Sen var jag i Norrtälje över helgen och gick på fotbollsmatch. Bajen 💚
Kan ju tilllägga att jag körde både dit och hem själv. Jag som är så rädd för att köra bil. 200 mil. Jag är inte så rädd längre 😉 på vägen hem vart jag trött. Eller ja ja, det vart jag dit med, men ändå. Så jag plockade upp en liftare på vägen som åkte med i 3.5 timma. En himla trevlig irländsk man. Det var rätt trevligt . Nu är det min tur med förkylningen . Inte lika trevligt.. Nåväl, Jag hade egentligen Inte så Mycket att berätta .ville mest slänga upp lite bilder så det inte blir så galet många nästa gång jag har något att skriva om 😉

En makeover i färg.

Här är en av anledningarna till att det vart så tyst på bloggen ett tag. Den stora från är nu - med eller utan gardiner? Och vad för gardiner isåfall? 

Före -

Efter -En tid senare.

Tycker ni att det går långt mellan uppdateringarna? Det tycker jag med. Min telefon är på lagning så jag har haft Robins ett tag. Tills jag ledsnade och skaffade mig en ny tuekosgrön pärla. En Sony Xperia Z3 compact för att vara exakt. Vi trivs bra tillsammans än så länge. Den är liten och smidig, med bra kamera, bra batteritid och härlig färg. Det är väl typ vad som behövs? 
Jag vet inte om det hänt så mycket sen sist. Allt rullar på. Våren är på ingång och snön börjar sakta med säkert försvinna för att ersättas med härlig lera. Överallt. 

Efter att köket vart klart i sista inlägget har vi fortsatt på samma bana. Amys rum och mitt syrum är också under förändring. Och vi är nästan klara. Bara lite hyllor och sånt som behöver sättas upp. Vilket förhoppningsvis blir av idag. Robin är iväg as we speak och fixar en borr. 👍

Påsken kom och gick utan större notis. Vi körde lite äggjakt i trädgården vilket var kul. Och så har det ju vart påsklov . Tyvärr kunde vi inte hitta på så mycket som vi egentligen hade velat. Robin jobbade och det var en sån storm ute med vind på 21 m/s så vi höll oss inne. 

Nä nu måste jag återgå till symaskinerna. Det är mepsar in progress. (Mössor med kepsskärm) tydligen väldigt poppis hos kunderna.

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0