Black and White Kitchen.

Före -

Efter -


Vad tycker ni? Själv känner jag att jag gick lite väl in för det svartvita.. Men jag kanske bara behöver vänja mig.

junibacken och Åland.


Hej på er. Igår var vi på junibacken och förbi farfar och Ulla. Och idag tog vi en sväng till Åland. Fullt ös med andra ord. Amy tycker det är jättekul att komma ut och hitta på saker. Imorgon kommer farmor, Lena och Lasse och på lördag kommer Robin. Och sen åker vi hem på söndag. Japp japp. 
Lite seg efter idag haha så jag orkar inte riktigt skriva. Puss på er.

Mars.

Hej på er. Det var ett tag sen, och ändå är ni inne och kikar varje dag.
Anledningen till att jag inte har skrivit är att jag haft fullt upp. Jag har nämligen startat ett företag och gjort min hobby till ett jobb. Nu finns jag på instagram under TrZ.se och självklart på www.trz.se
Det är en helt ny värld. 

Vi hade besök ända nerifrån blekinge också. Himla trevligt med fina människor 💜 Och Amy har sytt sin allra första mössa!

På sistone har jag vart rätt dålig. Endometriosen har slagit till igen med full kraft. Och ligger jag inte avsvimmad eller med krampanfall så har jag väldigt ont. I princip jämt. Har fått remiss för titthålsoperation och magnetröntgen men väntetiden är ju inte den kortaste.
Så nu har jag åkt till Norrtälje med ungarna för att bo hos pappa en vecka då jag inte riktigt vågar vara själv med barnen när jag mår så här. Amy njuter av att hänga med morfar, och hon börjar tjata vid sju på morgonen om att laga mat. 
Eventuellt ska vi till junibacken i veckan, det kommer hon nog älska!
Ska försöka att uppdatera er lite oftare.
Puss

Nu kommer alla bilder i oordning , Sorry .

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0