År 2012.

 
Jag och älskling firade två år. Skickade upp svävande hjärtan. Amy växte ur storlek 68, tre månader gammal. Vi köpte Amys gåstol. Det var riktigt kallt ute.
 

 

Amy badade på badhus första gången vilket var riktigt uppskattat! Robin köpte sin älskade cross och spenderade en hel del tid i garaget. Amy träffade ett annat barn för första gången, lilla Alice.
Amy fick sina första smakisar.. Och sin första allergiska reaktion. Willy föddes!
  

Robin fyllde år. Jag och Robin var i badhuset tillsammans med Amy för första gången. Började med LCHF, men det var inget för mig. Amy gungade för första gången, det var jättekul! Amy började bli för stor för liggdelen på vagnen.

 

Vi fick vår andra och tredje vagn, den hemska blommiga och trehjulingen. Amy lärde sig sitta. Vi var i Stockholm och träffade Nick och Charlie, det var första gången Amy fick träffa sin äldsta morbror. Dom två första tänderna sprack upp samtidigt. Vi fick reda på att Amy var allergisk både mot mjölkprotein och ägg. Vi skaffade oss vår första bil. Jag fixade till fisken på benet. Amy inviger nya kläder i storlek 86/92 sex månader gammal. Vi var och röntgade Amys hjärta men hålet var kvar.
 

 
 

Jag fyllde hela 19 år. Amy vände sig själv för första gången. Vi åkte ner till Värmland och träffade Karro, Peter och lilla Willy i ett par dagar. Superkul!
 

 

Amy fick sin första förkylning. Jag tog mig tid att skriva ner min förlossningsberättelse. Vi bytte vagn - igen. Robin tog sitt körkort. Vi var i Norrtälje och firade midsommar hos bästa pappa och Lena. Amy sa Mamma för första gången.
 


 

Vi tog en spontantripp till Gävle. Fikade och åkte hem. Amy badade utomhus för första gången, kallt men superkul! Jag var på krogen för första gången som myndig! På 9månaders dagen lärde sig Amy krypa, innan ålade hon sig fram i en jäkla fart. Hon lärde sig ställa sig upp mot saker.

 

Vi tog en impulsiv tripp ner till Värmland och hälsade på Karro och Peter. Väldigt kul! På vägen hem åkte vi förbi Karin, min farmors mamma. Tove kom och hälsade på från Stockholm! Amy har nio tänder nu och fler är på gång. Vi sköt några bollar på en drivning range. (Heter det så?) vi var på visning av vår nuvarande lägenhet och tackade ja direkt. Vi var hemma hos farfar och Ulla och firade farfars födelsedag.
Höll på och fixade mycket med håret. Höll mig mycket hemma, städade mest. Vi lärde känna Mona och Neo.


 
 
Amy fyllde ett år! Jag slutade äntligen amma. Vi umgicks mycket med Mona och Neo och promenerade en hel del med dom. Vi fick reda på att Amy är hundallergisk. Karro och Willy hälsade på i Sala och gratulerade Amy.Promenerade fortfarande mycket med Mona och Neo. Började packa. Amy tog sina första steg. Jag shoppade rätt mycket.
 

Vi flyttade äntligen in till sala. Packade upp och kom i ordning. Spenderade två ljuvliga veckor i Thailand. Var magsjuka. Amy har börjat gå rätt mycket. Speciellt om man håller henne i ena handen.
 
 ♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0