punkt.

Söndag. Nu har det gått ett par dagar. Var på ikea i torsdags med barnen. Och för att få plats med lite handling så fick barnvagnen stanna hemma. En kundvagn och babynest fick fungera provisoriskt.det gick bra till en början, men på slutet började det bli ont om tålamod. Varför blir det alltid så på ikea? Nåväl, vi tog oss igenom det levande så jag ska inte klaga. Körde ju bil både dit och hem också. På vägen hem var det kö.. Och jag blev stående i en backe. Då var paniken inte långt borta.. Jag är rätt bra på att få kärringstopp i såna situationer, och bilen bakom står alltid lite för nära så att jag är millimeter från att backa in i den.. Fy, det var inte kul. Men jag klarade det och har lärt mig en läxa. Kör inte i rusningstrafik.
På fredagen traskade jag iväg till målaraffärn och köpte lite färg. Sen målade jag barnmöblerna jag köpte. Väggen i vardagsrummet var lite väl tom innan.

Så så här ser vardagsrummet ut nu. Stör mig på att jag inte fixade till kuddarna i sofforna innan jag tog bilden, och jag borde självklart ha fotat i bättre ljus. Men nu orkar jag inte städa och göra om.
Robin kom hem en sväng i går eftermiddag och sov här. Och idag drog han vidare mot Tyskland. Får se när han kommer nästa gång.


Den här veckan tänker jag sänka kraven på mig själv. Amy behöver inte ha ett fullt schema med roliga grejer att göra varje dag. Och det gör inget om gårdagens disk diskas idag. Då kanske det blir lite lättare.
Både datorn och vårt ps3 är sönder nu med. Amy hällde läsk i datorn och ps3 vet jag inte vad det är för fel på. Funkar gör det iallafall inte. Jäkla skit.
Anonym
2014-08-25 @ 21:55:11

Massa Kramar ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0