Tisdag kväll.

Hej hopp!
Tisdag kväll.. Och i morgon är det onsdag. Då blir jag ensamstående för ett par veckor. Dagis har kört igång, och det går bra. Amy är väl inte överlycklig men hon är inte heller speciellt ledsen. Hon tar det för vad det är liksom.

Igår var en stor dag. Jag köpte min första bil, en pytteliten röd sak. Något större än en leksaksbil typ. Helt ljuvlig. Får precis in mig, barnen och en passagerare. Tror jag, jag har inte kört med ungarna i än. Men barnvagnen lär inte gå in..
Idag är också en speciell dag. Vi sålde moppen förut, och Robin har vart iväg och sålt crossen. Nu väntar vi på en snubbe som ska komma och kolla på gamla bilen om 45 minuter. Förhoppningsvis och antagligen får vi den såld också. Det har vart stressigt och jag önskar att det genererade massa pengar i överflöd, men det finns allt för många hål att stoppa dom i, så det blir inte mycket skillnad tyvärr. Nåväl, jag är otroligt glad över min nya lilla bil, så det gör inget.
Ni får bilder på skönheten om en liten stund.

just ja, i lördags var det familjens dag i sala. och självklart tar vi alla chanser som finns till ponnyridning. det är ju så populärt. när jag ska ta det obligatoriska fotot hör jag en liten flicka säga "mamma, det sitter en geting på hennes kind" inte kopplar jag att det var på Amys kind. den stack henne, den jäveln. precis under ögat. Skitstövel.


Nu ska jag springa och kolla till Amy. Jag försöker få henne att somna själv, det går inte att sitta och sjunga henne tills sömns när jag är ensam med båda. Jag försökte och stod ut i en halvtimma. Vet ni hur svårt det är att hålla en bebis tyst så länge? Men nu tror jag att hon somnat. Det har förresten lillan också, i sin vibrerande babysitter. Puss


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0