Jul.

Hej. Det har vart rätt tyst här sista tiden. Har haft lite fullt upp. 125 dregglis på en vecka. Jag tror inte jag komma göra en enda dregglis till. Någonsin. Haha.
 
Ja, i morgon är det dan före dan före doppardan. Jul alldeles strax alltså. Det önskar jag var liten igen då kände samma magi inför julen. Nu handlar allt om att ge Amy en fantastisk jul. Ja lillan fattar ju inte konceptet än. Jag har köpt massor av julklappar till Amy och Robin, Zoe får typ tre för att inte Amy ska tycka det är orättvist. Blandannat kommer tjejerna få det här på morgonen. 
Sa jag att jag önskade jag var tre igen? Jag menar det. Jag vill också springa runt och vara supersöt i en fluffig klänning med guldpaljetter. 
Idag klädde vi granen. Den blev precis som vanligt inte alls som jag tänkt mig haha. Så här borde den se ut. 
 
Så här ser den ut.. Fick inte till någon bra bild då det är rätt mörkt här inne. Men ni ser ju. En taskigt pyntad, billig plastgran. Frågan är om jag står ut eller om jag drar och köper en kungsgran och nytt pynt i morgon. Man kan väl ha två granar?
Idag satt jag och sydde några sista sömmar på ett par plagg. Då däckade bebis i sin säng. Så nu ska vi flytta upp sängen och låta henne sova där i jämt. 
Här om dagen fick vi snö. Så nu är Robin lycklig. 
Ja och så några blandade bilder från dom sista dagarna. 
Här om dagen fick Zoe smaka majskrok. Det var gott. Har jag berättat förresten att ungen har bytt namn? Hon hette ju Emilia förut, men vi tyckte inte det passade, och hon kallades mest för bebis. 
 
Jaha, om man skulle ta tag i kvällen kanske. Robin gick på julledigt i fredags.. Och sen jobbade han lördag, lördag natt och idag, så han var helt slut när han kom hem och gick och la sig klockan åtta. Efter att ha åkt skoter och däckat i soffan alltså. Precis som vanligt med andra ord.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0