Måndag.

Fan vad jag hatar när man ska skynda sig och skriva ett inlägg så man får sova sen.. Men man skriver ändå en hel novell.. Och så kraschar appen när man ska publicera det och allt försvinner. Orkar inte skriva om allt. Jäkla skit.
Okej kortfattat.
Bebis övar på att rulla. Även när hon sover. Annars är hon osjälvständig och jag får inget gjort, trots att det är kaos här hemma. 

Insåg i morse att Amy nästan har slut på blöjor, och då jag inte gärna kör bil i onödan får hon klara sig utan. Och hon kan ju, det är bara det att hon ska kissa varje gång bebis ska sova. Så då springer hon in i sovrummet och ropar att hon vill ha hjälp, bebis vaknar, Amy stressar, Tracy måste hjälpa Amy = omöjligt att få bebis att somna om. Varje. Jäkla. Gång. 

Hade läst fel, soffan kom inte igår. Såklart. Vilka företag levererar möbler på en söndag? Soffan kommer i morgon, vilket blir drygt för robin kommer hem först på onsdag. Och det ska snöa. Hoppas den är inlindad i plast när den kommer.. 

Mer då? Jo! Jag har blivit fetare! Ställde mig på vågen igår, och jag har fetma. Väger lika mycket som jag gjorde som höggravid.. Kanske dags att ta tag i det? Så här tog jag tag i det idag. = dålig karaktär. 

Oops, snygg utväxt va? (ja visst var det den ni tänkte på när ni såg bilden? Inte dubbelhakan va?)  

Äh dags för sömn. Over and out.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0