Tjugonde Mars Tvåtusenfjorton

hej på er.
tappat lite blogglust som ni kanske märker. men uppdaterar lite ändå. söta är ni som fortfarande kikar in varje dag.
det största som hänt sista tiden är att Amy snart är blöjfri! hon är helt otrolig. hon började då när hon var så sjuk, förrförra gången jag bloggade. hon låg med hög feber och ville självmant börja kissa på toaletten. och sen har det eskalerat. nu sista dagarna är det som att något klickat. det har gått från att vilja ha blöja men kissa på toan ibland, till att bara ha blöja när hon ska sova eller gå ut. fast ja, idag var hon till och med i tvättstugan utan blöja. hon tycker om att få ha trosor. så jag antar att det är dags att köpa på sig en större mängd av den varan nu. vi som hade tänkt börja potträna i sommar. idag råkade hon kissa några droppar i trosan, och då vart hon så ledsen att hon grät. plutten!

nåväl, slutskrivet om amys kissande. kanske inte är så intressant för er att läsa om.
vad som hänt annars? inte mycket. jag har sytt ett par tights.


rätt nöjd för att vara dom första jag gör, men lär höja lite i rumpan till nästa gång. Amy har också fått coola kläder i samma crosstyg.


har sytt ett par byxor och en klänning också men dom har jag ingen bild på. en meps har det blivit också. (mösskeps) säkert jättebra i vårsolen när det fortfarande är lite kallt ute, inte lika bra i snöstorm kanske, då det samlas snö på skärmen. kul att prova sy något nytt dock. blir nog någon till!vi har handlat på Coop. det tycker Amy är lite extra roligt för då får man åka bilen.
slutfört två projekt på keramiken också som jag fått ta med hem. Robin tycker dock inte att det passar sig att ha en penis i bokhyllan när man har barn..
nya pjuck.just ja, pappa och Lena var här i söndags, och Robin fick en tassimo i present. han som typ aldrig dricker varma drycker har tömt chokladkartongen och gått på kaffet. han som inte dricker kaffe haha. och jag njuter av en god chailatte ibland. fina grejer!
Amy njöt över att få träffa mormor och morfar, kul att se henne så glad!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0