Helg.

Hej.
Idag åkte Amy och Robin till Sala och hämtade dom sista grejerna vi lämnade där. Dom hade åkt redan när jag och bebis vaknade, och så blir dom kvar i Stockholm över natten.. Så det har vart tomt här hemma. Hade massa saker planerat för dagen, och såg fram emot att typ sy lite. Bebis brukar ju vara himla snäll och självständig, men självklart inte idag. Jag har inte fått ett smack gjort. Hon har velat sitta i mitt knä hela dagen, och när hon sov skulle hon hålla mig i handen. Jäkla unge haha. Nåväl, hann med att måla en vända i köket och diska. Bättre än inget I guess. Nya tag i morgon. Då kommer för övrigt vår nya soffa också! Dock är Robin inte hemma när dom kommer, och företaget som levererar den kör den bara till tomtgränsen.. Så vi får hoppas att det inte regnar. Blir jobbigt att lyfta in den själv.. 

Igår var vi inne i stan.. På väg in somnade båda ungarna i bilen, så Robin fortsatte köra runt och jag fick 45 minuter för mig själv. Himla skönt. Sen fick jag ringa dit Robin och barnen haha, för annars hade det blivit för dyrt. Fikade på bästa Waynes med. Rekordgod kladdkaka, en micro nära och en lekhörna för Amy. Kan det bli bättre?

Igår lärde sig mini att sätta igång musiken i babysittern själv. Snacka om att jag fick en smärre hjärtattack när hon gjorde det första gången! Hon börjar få till det här med att rulla nu med. Det är bara en arm i vägen som hindrar henne från att hamna på mage. Och då blir hon förbannad haha. Så himla söt.  

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0