En tid senare.

Tycker ni att det går långt mellan uppdateringarna? Det tycker jag med. Min telefon är på lagning så jag har haft Robins ett tag. Tills jag ledsnade och skaffade mig en ny tuekosgrön pärla. En Sony Xperia Z3 compact för att vara exakt. Vi trivs bra tillsammans än så länge. Den är liten och smidig, med bra kamera, bra batteritid och härlig färg. Det är väl typ vad som behövs? 
Jag vet inte om det hänt så mycket sen sist. Allt rullar på. Våren är på ingång och snön börjar sakta med säkert försvinna för att ersättas med härlig lera. Överallt. 

Efter att köket vart klart i sista inlägget har vi fortsatt på samma bana. Amys rum och mitt syrum är också under förändring. Och vi är nästan klara. Bara lite hyllor och sånt som behöver sättas upp. Vilket förhoppningsvis blir av idag. Robin är iväg as we speak och fixar en borr. 👍

Påsken kom och gick utan större notis. Vi körde lite äggjakt i trädgården vilket var kul. Och så har det ju vart påsklov . Tyvärr kunde vi inte hitta på så mycket som vi egentligen hade velat. Robin jobbade och det var en sån storm ute med vind på 21 m/s så vi höll oss inne. 

Nä nu måste jag återgå till symaskinerna. Det är mepsar in progress. (Mössor med kepsskärm) tydligen väldigt poppis hos kunderna.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0