23e maj.

Hej hopp. Det händer mycket i Zoes utveckling nu. I torsdags ställde hon sig upp mot soffan själv för första gången. Sen har det hänt ett par gånger till efter det. Hon har verkligen greppat det här med att gå med stöd nu, och det är omöjligt att ha henne i gåstolen längre. Hon tar sig bara ur, vilket inte alltid slutar så bra då hon ibland gör sig illa när hon landar. 
Igår var vi i lekparken. Får första gången sen vi flyttade hit. Har liksom inte sett någon lekpark innan den vi var i igår låg mitt i ett villaområde så det var kanske inte så konstigt att vi inte sett den. Zoe fick prova att gunga för första gången och hon älskade det. Hon liksom gapskrattade med hela kroppen. Amy hade också väldigt kul. Hon har saknat lekparken i Sala, och trots att den hör inte var i närheten så stor och fin som den där, så dög den. 
Nu spöregnar det här i norrland, och några blöta snöflingor faller med. Det mesta av regnet hamnar i vårt sovrum dock, då fönstret vid vår säng läcker in. Nåväl, nu ska jag ner och sy. Har en ny maskin som gör det väldigt roligt att sy nu, speciellt typ linnen och tröjor till mig själv.
Puss

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

♥ TrZ'

Mamma till Amy och Zoe ♥

RSS 2.0